20 stillinger rykkes fra Esbjerg til Taulov

1308
Blue Water Shipping - Esbjerg - Taulov

Blue Water Shipping flytter 20 stillinger til Taulov fra Esbjerg, hvor Blue Water Shipping sidste år tog en superterminal på 12.300 kvadratmeter i brug. Blue Water Shipping flytter ligeledes medarbejdere fra Odense og Aarhus til Taulov.

Sidste år tog Blue Water Shipping deres nybyggede superterminal på 12.300 kvadratmeter i brug. Målet med denne terminal har været at styrke effektiviteten, servicen og kvaliteten over for kunderne. Superterminalen er en 150 millioner kroner dyr investering, og denne investering har nu den konsekvens, at Blue Water Shipping flytter en række arbejdspladser fra Esbjerg-afdelingen til Taulov.

Det er ikke kun Esbjerg-afdelingen, der afgiver stillinger til superterminalen i Taulov. Også medarbejdere fra Odense og Aarhus flytter. I alt flyttes cirka 50 medarbejdere til Taulov.

Selvom Blue Water Shipping flytter en snes medarbejdere fra Esbjerg, betyder dette ikke, at selskabet er begyndt at vende blikket væk fra den vestjyske hovedstad. Dette garanterer Kurt Skov, der er Blue Water Shippings grundlægger og administrerende direktør. Han fortæller følgende:

“Esbjerg er og vil fortsat altid være Blue Waters hovedkvarter – det er og vil fortsat være den største lokation i Blue Water Shipping. Vi har i dag 330 ansatte i Esbjerg. Når vi nu vælger at flytte omkring 20 medarbejdere fra Esbjerg til Taulov, er det, fordi det er det mest hensigtsmæssige for os at centralisere netop disse funktioner i Taulov. Vi vil i fremtiden fortsat investere i Esbjerg – både hvad angår aktiviteter og arbejdspladser.”

Årsagen til, at Blue Water Shipping valgte at bygge superterminalen i Taulov, er, at de forbinder denne by med gode transport- og logistikmuligheder grundet byens beliggenhed, der gør, at den er et trafikalt knudepunkt.

Blue Water Shipping blev grundlagt for omkring 40 år siden, og i dag har selskabet mere end 60 kontorer på verdensplan.

Kilde: http://www.jv.dk/artikel/2461661:Esbjerg–Blue-Water-Shipping-flytter-job-til-Trekantomraadet

Foto: Blue Water Shipping