5 forretningsideer til dig der gerne vil tjene penge online

Vi har samlet 5 forretningsideer til dig der gerne vil tjene lidt ekstra penge online – måske bliver det mere end blot lidt ekstra penge en dag.

Med en hjemmeside hos en af de mange hostingselskaber plus lidt grundlæggende færdige ift. opsætning af hjemmeside og tilpasning af tekstbokse osv., kan dine ideer og ønsker hurtigt blive til en realitet.

De nævnte forretningsideer er alle indenfor nicher, hvilket for mange vil blive set som lave indgangsbarrierer.

1. Affiliate marketeer

Affiliate marketing er for mange kendt som “passiv indkomst”. Sagen er den, at det er blevet et område, der er blevet meget svært at mestre. Det kræver dog ikke så meget at komme i gang, men selve indkomsten kan godt være lidt længere undervejs.

Nogle danske affiliates tjener flere 100.000 kr. om måneden på at lave affiliate, hvor man får en kommission i form af et fast beløb eller eksempelvis 10% af den ordre personen har lagt.

Amazon er et af de mest populære affiliateprogrammer i verden, og det bliver den nok også ved med at være langt ud i fremtiden. Måske kommer en stor spiller som Alibaba også ind i spillet på et tidspunkt. Det er slet ikke usandsynligt.

2. Start din egen webshop

E-handel boomer, ikke kun i Danmark men i hele verden. I dag kan du få en fuldt ud brugervenlig webshop klar til at sælge produkter til besøgende. Antallet af webshop-systemer som Shopify, Magento og PrestaShop boomer også derud af, så det er ikke sådan, at du SKAL bruge det samme system som alle de andre, og som du måske ikke finder særlig brugervenligt for dig som administrator.

3. Start din egen blog

At starte sin egen blog er langt fra noget stort problem i dag. Der findes rigtig mange muligheder for at åbne en blog. Nogle steder laver du det som en underside til en større side, og andre gange kan du lave din helt egen webshop, hvor du ikke er forbundet med nogen som helst. Det er langt fra besværligt så længe at du følger en guide som eksempelvis denne: Lav din egen hjemmeside.

På din blog kan du tjene penge på at henvise læserne til virksomheder, hvilket faktisk er affiliate markedsføring, som vi nævnte i det første punkt. Du kan også tjene penge ved:

  • AdSense
  • Sælge bannerpladser på bloggen

Det kræver dog, at du har en høj følgeskarer, da du bliver betalt pr. visninger og pr. klik – så der ligger altså noget arbejde foran dig, hvis du vælger at gå denne retning.

  1.  Online mentor

Det kan være, at du har nogle vilde kompetencer inden for et eller andet område, som ofte kræver en lidt længere forklaring og kyndig vejledning at forstå. At du nu kan dele ud af dine erfaringer via digitale platforme har kun gjort det nemmere at nå ud til mange flere.

Skype er eksempelvis gratis og bruges flittigt af rigtig mange. Områder som altid kan bruge lidt ekstra ekspertise:

  • Matematik
  • Sprog
  • Eksamensforberedelse generelt
  • Ledelse
  • Kommunikation
  • Sport

5. Lav hjemmesider

Det kan være at du allerede er en haj til at lave hjemmesider? Så er det oplagt at begynde at opsøge noget arbejde som den kreative, der har forstår hvad personen eller måske virksomheden gerne vil have lavet. Der findes et utal af programmer, som man hurtigt kan sætte op og være køreklar for slutbrugeren – men det kræver, at man på forhånd kender til maskineriet og hvad der populært sagt er need to have frem for nice to have.

Bonus: Rediger videoer

Der er findes så mange gratis værktøjer til at redigere videoer. Videoer og og bliver det primære medie i fremtiden, så der vil helt sikkert være en stigende efterspørgsel på folk, der har kompetencerne til at redigere videoer af høj kvalitet. Prøv blot at lav en YouTube-søgning efter de bedste videoredigeringsværktøjer og så kan du hurtigt både finde dit nye program samt mange introduktionsvideoer.

Lav din egen hjemmeside her.