Er årets kvindelige iværksætter fra Esbjerg?

571
Årets kvindelige iværksætter Esbjerg

Årets kvindelige iværksætter kan meget muligt komme fra Esbjerg, for når IVÆKSTprisen den 23 november åbner dørene, kan Sara Green Brodersen meget muligt tage prisen. Nomineringen er på plads, og ideen er der.

Sara Green Brodersen, har den 23. november mulighed for at tage prisen som årets kvindelige iværksætter med hjem fra IVÆKSTprisen. En prestigefyldt pris der hædre de bedste kvindelige iværksættere.

“Jeg synes, det er fedt, at der findes initiativer så som IVÆKSTprisen, hvor vi kan fokusere på rollemodellerne indenfor Iværksætteri. Jeg synes nemlig, der manglede rollemodeller, da jeg voksede op, så jeg håber, vi kan være med til at inspirere fremtidens iværksættere, fortæller hun til lokalavisen.”

Nomineringen kommer på baggrund af hendes virksomhed Deemly, der skal skabe gensidig tillid mellem folk der benytter en deleøkonomi. Dette opnås gennem at give brugeren en overordnet score, baseret på deres score på andre deleøkonomis tjenester.

“Vi er meget glade for at blive anerkendt for det arbejde, vi har lagt i Deemly. Vi er super stolte af at være kommet så langt på så kort tid.”

Ideen stammer fra hendes speciale om deleøkonomi, der opdagede hun at den største problemstilling var tilliden mellem brugerne. Da mange mennesker ikke er tilbøjelig til at udlåne deres ting til komplet fremmede mennesker, men det skulle blive løst. Deemly lader dig høre andres tidligere erfaringer om den person der skal låne dine ting.

En god ide stråler, og det var der mange der kunne se. Hurtigt fik hun flere med på ideen og siden da er det gået stærkt. Mange løsninger blev afprøvet, og til sidst stod en ide tilbage. Sara begyndte at arbejde fuldtid med Deemly i januar, og virksomheden fik sikret sig en investering fra SDI i marts.

Sara er født i Esbjerg og brugte sin barndom der, samt i Oksbøl.

Kilde: http://esbjerg.lokalavisen.dk/esbjergenser-er-nomineret-som-aarets-ivaerksaetter-/Lokale-nyheder/20161117/artikler/711179904/2015

Foto