Giv din bolig mere værdi med en altan.

1763

En altan giver mere luft – også på bundlinjen.

Der er ikke nogen tvivl om, at en altan giver en helt ny dimension til en lejlighed. Udover de ekstra kvadratmeter til at slå sine folder på, får lejlighedsejeren friheden til at bevæge sig uden for på sin helt egen matrikel. Lejligheden åbner sig, og alt afhængigt af altanens størrelse og beliggenhed, muliggører en altan alt fra botaniske projekter, solslikning, udendørs middage og tørring af tøj.

“Lejlighedens merværdi efter opsætning af altanen øges med minimum det dobbelte af den udgift, som altanen koster.”
– Thomas Munch, Nybolig

Er det pengene værd?

Beslutningsprocessen omkring en altan og de nye aspekter den kan bringe med sig, er dog ikke uden betænkeligheder. Især økonomisk kan altanen virke uoverskuelig, og ikke uden grund. Altanen er en investering den enkelte boligejer skal tage stilling til om passer til lige netop sin boligøkonomi. XX er sat i søen for at hjælpe med denne problemstilling. Vi er et samarbejde mellem altan.dk og Nybolig, der har til formål at skitsere, hvor meget en altan kan øge værdien af lige netop din lejlighed.

Flere altaner solgt

Grafen illustrerer udviklingen i antal opsatte altaner af Altan.dk siden 2008. “En altan er en måde, at få en fornemmelse af frihed og højt til himlen lige uden for sin lejlighed. Folk kan meget nemt regne ud, at en altan er investeringen værd, og som det ser ud nu i altan.dk, vil udviklingen af antal opsatte altaner fortsat være stigende”, siger Ulrik Knudsen fra Altan.dk.

Stor efterspørgsel

Thomas Munch fra Nybolig i København udtaler: “Jeg oplever en større og større efterspørgsel efter ejendomme i København med altaner. Tidligere har det været som at finde en nål i en høstak at finde en lejlighed med altan – det er det ikke længere. Kommunen har åbnet op for, at der i dag er langt større mulighed for at få gennemført et altanprojekt, end der var for bare 5-6 år siden. Derfor ved køberne i dag, at muligheden er der.
7 ud af 10 efterspørger altaner som et krav til deres boligsøgen. Lejlighedens merværdi efter opsætning af altanen øges med minimum det dobbelte af den udgift, som altanen koster. Dvs. hvis udgiften til altanen udgør kr. 100.000-130.000 vil lejlighedens merværdi udgøre ca. kr. 150.000 – som minimum”.

Thomas Munch
Nybolig Munch & Bjerregaard
sådan får du en altan
få en gratis salgsvurdering
Et samarbejde mellem

Munch & Bjerregaard

Copyright 2017 · finans-avisen.dk