Bedste serier på HBO – Se vores top 10

2394
Bedste serier på hbo - top 10 hbo serier

Har du nogensinde prøvet at sidde en lørdag aften i sofaen inde i stuen; det er koldt udenfor, og du kan høre regnen, der slår hårdt på vinduerne. Du har forkælet dig selv med en skål chips og slik, og det er tid til at sætte en god serie på. Her er de bedste serier HBO har at byde på.

Dog sidder du og kigger på den lange liste af serier på HBO og kan ikke beslutte dig for, hvad du skal se. Er du i humør til at grine af karakterer, der dummer sig på skærmen som i en Bedste hbo serier - Top 10 hbo serier-minkomedie, eller føler du mere for at sidde og bide negle i en nervepirrende thriller. Måske har du lyst til geværild eller sværdsving i en spændende action-serie. Bare rolig; vi forsyner dig med redaktions bud på de 10 bedste serier på HBO. Mon ikke du kan finde inspiration til, hvad flimmerkassen skal vise på denne liste.

  1. Game of Thrones

Sikke en overraskelse! Game of Thrones er kommet på endnu en liste over bedste tv serier. Der er dog ganske god grund til, at Game of Thrones gang på gang hædres. Hvis du ikke har hørt om Game of Thrones de sidste år, har du levet under en sten. Game of Thrones er toppen af fantasi-genren, og den er helt klar værd at tage fat i.

Følg store og små dynastier, der kæmper om retten til at herske på jerntronen, som er smedet fra 1.000 sværd i liden fra en drage. Se venner, familie og ikke mindst fjender, stikke hinanden i ryggen og danne alliancer for at øge chancen for at komme til at eje tronen. Se hovedkaraktererne i serien udvikle sig igennem blod, sved og tårer.

Vi garanterer, at du vil få en yndlingskarakter hurtigt. Det ville være en skam, hvis der skete dem noget *wink* *wink*.

Intet er givet på forhånd i serien. Alt kan ske, og hvem som helst kan gå hen om møde sin definitive skæbne, når sæsonen når sin ende. En ting er dog stensikker; du kommer til at sidde på kanten af dit sæde fra første til sidste afsnit. Der er en grund til at den regnes som en af de bedste serier nogensinde!

  1. Vikings

Den stædige ballademager og visionære helt i Vikings går under navnet Ragnar Lothbrok. Hans modstander er en hensynsløs, lokal jarl, som hedder Haraldson der ejer et utal af langbåde, som hans bønder bruger til deres årlige plyndringstogter.

Haraldson sender altid sine bønder øst til Rusland. Men Ragner har en anden ide: han vil bruge solens skygge til at styre bådene ud på vande, hvor de aldrig før har været, i håb om af finde andre steder at plyndre. Han er fast besluttet på at sejle vest. I mellemtiden er Ragnars Kone og skjoldmø, Lagertha Lusted, efter næsten en hver mand i landsbyen, herunder Ragnars jaloux bror .

Leder du efter en serie som ikke er blodig, med spænede karakter du kommer til at holde af. kig ej længere, fordi så er Vikings lige noget for dig. jeg garanterer dig at du kommer ikke til at slippe den igen.

  1. Band of Brothers

Uhh, Band of Brothers en serie med følgende anerkendte producere: Steven Spielberg og Tom Hanks. Spielberg og Hanks arbejdede også sammen i forbindelse med det succesfulde krigsdrama, Saving Private Ryan, og Band of Brothers har flere lighedspunkter med denne serie. I Band of Brothers følger man Easy-kompagniet fra deres træning i faldskærmsudspring til deres deltagelse i det amerikanske angreb på Normandiet og deres ture igennem det besatte Europa.

Major Richard Winters er den befalende officer i Easy-kompagniet, som prøver at holde sine mænd samlet og sikre i krigen. Man følger i hver episode en ny, specifik person i Easy-kompagniet og hans handlinger i krigen. Serien er fantastisk optaget, fantastisk skrevet og med nogle exceptionelle skuespilpræstationer. Den er decideret enestående, og det er tvivlsomt, om der nogensinde kommer en tv-serie om andenverdenskrig af lige så højt niveau igen. Brand of Brothers er helt sikkert i blandt de bedste serier der ude.

  1. Robot

Har du mere lyst til noget lidt mere moderne og nyt, eller har du en lille computerhacker gemt inden i dig, kan vi kraftigt anbefale Mr. Robot, som er en gennemtænkt drama/thriller-serie.

Serien har fundet flere priser, blandt andet en Golden Globe og en række Emmy’er. Elliot Alderson spiller hovedrollen som cybersikkerhedsingeniør og hacker. Han døjer med en plaget sind; han lider af slem social angst og en hård kynisk depression.

På et tidspunkt bliver han kontaktet af den mystisk fyr ved navn Mr. Robot. Denne Mr. Robot leder hackergruppen Fsociety, som ønsker at få ram på E Corp.

Mr. Robot er nervepirrende og ekstremt intelligent underholdende. Skue

spiller er formidabelt, og folkene bag er stilistiske eksperter, der formår at ramme en helt unikt, stemningsgivende stil.

  1. Generation Kill

En journalist fra magasinet Rolling Stone følger marinesoldater, i forbindelse med Amerikas invasion af Irak i 2003. Han fortæller om de rædsler der opstår når krig banker på døren, men også det sammenhold og morskab der dannes i mellem våbenbrødre når de kun har hinanden.Band of brothers - top 10 hbo serier

Hvis du har set Band of Brothers og kunne ikke stoppe når du først kom i gang, vil du komme til at elske denne serier. Helt igennem et tankevækkende værk, du kommer til at ligge på din personlige top af bedste serier.

  1. Parks and Recreation

I denne serie følger vi Leslie Knope, der har knoklet som en lille bybureaukrat i Pawnee Indiana i en ringe afdeling. Hun holder, trods dette, fast i drømmen om at blive den første kvindelige præsident i Amerika.

På et tidspunkt, hvor de fleste af os er blevet overbevist om, at politikerne ikke er bedre end afskummet på gaden – og i mange tilfælde er det også sandt – er Leslie et friskt pust.

Hun går til opgaven med den slags glædelige passion, som de fleste mennesker har for bacon, whisky og småkager.

  1. WestWorld

WestWorld er en forlystelsespark i fremtiden, med et det vilde vest tema, hvor de meget rige går til for at udleve deres fantasier, som enten er voldelige, seksuelle eller begge dele og.

Når gæsterne træder WestWorld - Top 10 hbo serieraf toget, kommer de ind i en hel ny verden. her er det dem der er konge og det har frit lege til at gøre hvad de vil. Mord, vold der er ingen grænser eller love i WestWorld, fordi verden er beboet af ”værter” eller “host” som er cyborgs.

Jeg ved godt at det lyder mærkeligt ”det vilde vest og cyborgs? Det lyder langt ude”. Det ville jeg normalt også give dig ret i, men denne serie er så fantastisk skrevet at det hedder ikke ”kan godt lige nå et afsnit inden jeg går i seng”. Fordi du kommer helt sikkert til at side op hele natten.

  1. The Walking Dead

Sheriffen Rick Grims vågner fra koma, som han endte i efter en biljagt og skudepisode, hvor han blev alvorligt såret. Der er dog et eller andet galt.

Ingen læger eller sygeplejere kommer, når han kalder, og der er uhyggeligt stille, når man tænker på, at han ligger på et hospital.

Han finder hurtigt ud af, at mens han lå og sov, er verden gået under, og zombier har overtaget magten på jorden. Han begiver sig ud for at finde sin familie og møde andre overlevere.

Han finder sin familie og bliver leder af en overlevergruppe; nu er det en kamp for overlevelse.

  1. Ballers

Ballers Hovedperson er Spencer Strasmore, som tidligere har været forsvarsspiller for Miami Dolphins, men som på nuværende tidspunkt forsøger at starte en alternativ karriere som finansielrådgiver for andre spillere. Hovedrollen spilles af Dwayne ”The Rock” Johnson.

Ballers er en af ​​HBO’s højest bedømte komedier, og den kan anbefales kraftigt til dig, der ønsker et godt grin.

  1. Dexter

Dexter Morgan er Miami PD’s blod splatter ekspert og hjælper med at fange skurken. Dog har han en hemmelighed. Han er selv en seriemorder, men han er ikke som de andre. I stedet for at dræbe de uskyldige, vender han blikket mod forbyder der undgik lovens lange arm.Dexter - Top 10 hbo serier

Han er social akavet og forstår ikke helt hvordan ”følelser” fungerer. Så det er ikke altid nemt at gemme den mørke side af ham selv.

Dexter er en krimi/drama, der ikke er bange for at smide lidt humor ind i episoderne. Så hvis du kan lide dine serier spænede, blodige og med et lille drys af akavet sociale interaktioner. En af de bedste serier efter min mening, selvom slutningen ikke falder i alles smag

Værsgo og god fornøjelse.