Beton anlæg i Ribe opkøbt af Unicon

Beton-Ribe-unicon

K.B.K Beton i Ribe overtages af Unicon, og bliver en del af deres mange beton faciliteter i landet.

Betonanlæg i Ribe får ny ejer, da K.B.K Beton i Ribe har solgt anlægget til Unicon.

Unicon er den største producent af færdigbeton i Danmark, og styrker dermed deres position på markedet med dette opkøb. Intentionen med købet, er at anlægget skal fungere som aflastning for Unicons andre anlæg i landet. Hos Unicon er man naturligvis begrejstret over købet, og regionsdirektøren for Unicon, Jan Søngergaard Hansen, udtaler i en pressemeddelelse

“KBK Beton er kendt for en høj betonkvalitet og et højt kundeserviceniveau, og vi er derfor glade for erhvervelsen”

K.B.K Beton er en familie ejet virksomhed, og har været drevet af Kummerfeldt familien gennem 3 generationer. Dog gør stigende krav, det svært at drive anlægget som en familie virksomhed. Derfor er direktør Brian Christian Løbner Kummerfeldt er positiv omkring salget, og udtaler til JV:

“Kravene til at være færdigbetonproducent bliver større og større, og det bliver stadig mere udfordrende at være lokal producent med kun et eller to produktionsanlæg. Her er det helt afgørende at være en del af et netværk af fabrikker, og derfor tror vi meget på, at Unicon fremover kan servicere vores loyale KBK kunder på en god og betryggende måde.”

Endvidere vil Brian Christian Løbner Kummerfeldt forsat være en del af virksomheden, da han i en ubestemt periode vil agere som konsulent for Unicon. Dette sker for at sikre en blød overdragelse af de ansatte, samt virksomhedens kunder.

Gennem dette køb får Unicon forstærket deres position på markedet, hvor deres tilstedeværelse allerede kan mærkes i stor stil. Med fabrikker i Esbjerg, Vejen, Varde og Tønder, har kunderne allerede rig mulighed for at finde dem.

Opkøbet har virkning fra onsdag d.1 februar, og er derfor allerede trådt i kraft.

Kilde:http://www.jv.dk/artikel/2475110:Esbjerg–Betonproduktion-er-solgt—ny-ejer-planlaegger-at-udvide

Foto