Børnewebshoppen har vokseværk

vækst-esbjerg-webshop

Kids-world.dk er i kraftig vækst og må nu flytte til et nyt domicil, som er 4 gange så stort som det tidligere for at få plads til de mere end 35.000 aktive varenumre i shoppen, som bl.a. inkluderer alt inden for børnetøj og børnesko. Webshoppen har haft adresse i Esbjerg Ø, men pga. pladsmangel er hele virksomheden nu flyttet til nye, store lokaler på Smedevej i Esbjerg V.

“Forretningen udvikler sig hele tiden, og det er kun naturligt, at vi nu må flytte til en større bygning, hvor der er meget bedre plads til lageret samt vores administration og personale,” udtaler Annette Nielsen, der er medstifter og ejer af Kids-world.dk.

“Det er virkelig dejligt at have fået mere albuerum, og nu har vi endnu større mulighed for at give vores kunder en god shoppe-oplevelse. Det er i bund og grund vores største ambition: at kunne yde en så god kundeservice som muligt,” fortsætter hun.

Kids-world.dk er en af Danmarks største webshops inden for børnetøj og tilbehør, og den har base i Esbjerg. Virksomheden blev stiftet af Annette Nielsen for godt 11 år siden, og siden den spæde start i en kælderlejlighed er forretningen blot vokset stødt. Med en stabil vækstrate er den over de sidste 10 år vokset fra en lille håndfuld ansatte til nu at omfatte mere end 75 medarbejere.