Broen Shopping sætter navne på to topposter

710

To topposter i Broen Shopping er nu besat. Janni Baslund Dam og Kim S. Olesen er de udvalgte, der kommer til at stå i spidsen for Broen Shopping, der åbner i april.

Til april får Esbjerg et 30.000 kvadratmeterstort shoppingcenter, og der har i nogen tid været spekulationer om, hvem der ville blive valgt som henholdsvis centerchef og driftsleder. Disse spekulationer kan nu forstumme, for nu er det definitivt besluttet, at Janni Baslund Dam bliver centerchef, mens Kim S. Olesen bliver driftsleder.

Janni Baslund Dam, der har en fortid som konceptchef i Meet & More, udtaler:

“Det er et drømmejob med masser af udfordringer og muligheder, og jeg glæder mig meget til at bidrage til at sætte Broen Shopping på landkortet og styrke Esbjerg endnu mere på detailhandel.”

Kim S. Olesen tiltræder sin kommende stilling fra en stilling som driftschef hos Hotel Scandic. Han fortæller, at han ser frem til at styrke Esbjergs position som en attraktiv handelsby, der inden længe kan tilbyde fantastiske shoppingmuligheder med både Broen Shopping og de mange butikker i Kongensgade.

Direktør Robert Andersen fra TK Development, der er en af bygherrerne på Broen Shopping, udtrykker begejstring over valget af Janni Baslund Dam og Kim S. Olesen:

“Vi har et særdeles kompetent hold på plads. Janni er en ildsjæl, som er kendt og respekteret i det lokale erhvervsliv, og som har stærke kompetencer inden for branding, markedsføring og events. Kim har en fantastisk teknisk indsigt og bliver garanten for, at Broen Shopping også teknisk forbliver i topform fra den første dag.”

Indtil videre har Broen Shopping modtaget stor opbakning fra erhvervslivet. 85 % af butiksarealet er nemlig allerede udlejet, og Robert Andersen forventer, at 95 % af arealet er udlejet, når centeret åbner til april.

Kilde: http://www.jv.dk/artikel/2460290:Esbjerg–Her-er-de-nye-bosser-paa-Broen-Shopping