Derfor bør du benytte et delstrømsfilter til dit køleanlæg

1097
empowerment-foedselsforberedelse-momcare

Med et delstrømsfilter kan du forlænge levetiden på komponenterne i dit køleanlæg og dermed den samlede levetid for anlægget. Herunder følger en uddybning.

Et delstrømsfilter sørger for at fjerne ødelæggende snavs i dit køleanlæg. Dette bidrager til, at levetiden for dit køleanlæg formentligt forlænges. Det kan derfor være en rigtig fornuftig investering at anskaffe sig et delstrømsfilter.

Mange køleanlæg rammes af korrosion, hvilket skyldes det høje iltindhold, der er i systemet. Korrosionen skaber partikler af magnetit, der føres rundt i systemet. Dette forstærker yderligere rustningsprocessen. Hvis man ikke gør en aktiv præventiv indsats, vil magnetitpartiklerne blive til større hermatitpartikler.

Hvorfor er det noget værre juks, for at sige det mildt?

Det er det, fordi magnetiten, som er metallisk og magnetisk, har en slibende effekt på rørsystemet. Derudover sætter magnetiten sig på blandt andet pumpens svovlhjul og forringer pumpens effekt.

Hvor køber man delstrømsfilter?

Du er sikkert overbevist om, at du bør anskaffe dig et solidt delstrømsfilter nu, men hvor køber man lige sådan et?

Der findes adskillige forhandlere af delstrømsfiltre. En Google-søgning på produktets navn vil vise dig en række af disse. Disse forhandlere arbejder med produktet til daglig og vil derfor kunne give dig den vejledning, som du har brug for. Tøv endelig ikke med at give dem et kald eller sende dem en mail, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Det er muligt at købe produktet i forskellige materialer, blandt andet stål og plastik.

En ting, du skal være opmærksom på, når du køber et delstrømsfilter, er størrelsen. Det er naturligvis vigtigt, at du køber et filter, som størrelsesmæssigt passer til dit anlæg. Størrelsen står stort set altid angivet i produktbeskrivelsen eller specifikationerne af produktet. Ofte vil det faktisk stå begge steder. Hvis størrelsen ikke står angivet, bør du ringe til forhandleren og kontrollere, at størrelsen er den rette.