Direktør Torben Lüthje Hansen forlader Danbor

Danbor

Torben Lüthje Hansen arbejede sig op til den øveste ledelsesstilling i de fem og et halvt år han var anssat. Nu har han valgt at forlade Danbor.

Danbor har på nuværende tidspunkt omking 365 ansatte, hvilket gør det til et af de største offshorevirksomheder i Esbjerg.

A.P. Møller – Mærsk Stiftede virksomheden i 1974 efter den første olie kom til landet fra nordsøen. I 2012 skiftede ejerskabet til norske NorSea Group.

Skiftet i lederskab betød også at en ny ledelse blev indsat, med planer om at implementere nye arbejdsprocesser med fokus på lean og digitalisering. Med NorSea Groups overtagelse har man desuden øget fokusset på at reducere omkostninger, hvilket førte til at der blev taget afsked med en stor del af den gamle ledelse fra mærsk-tiden.

For cirka en uge siden valgte Torben Lüthje Hansen også at stoppe. Torben var salgs- og marktingsdirektør hos Danbor, da opsagde sin stilling.

Torben Lüthje Hansen ønskede ikke at kommentere han årsag til aftræddelsen. Han referere i stedet til Jørn Bue Madsen, Danbors adm. Direktør, der bekræfter Torben Lüthje Hansens fratrædelse. Jørn Bue Madsen fortæller ydereligere, at Torben er stoppet efter de nåede til en overenskomst vedrørende implementeringen af en ny struktur for Danbors salgs- og forretningsudvikling. Ændringerne i salgsafdelingen ville have en indflydelse på Torben Lüthje Hansen arbejdsopgaver, hvilket resulterede i hans valg at træde fra. Jørn Bue Madsen uddyber:

“Med den nye struktur, som vi har lagt for Danbors salgs- og forretningsudvikling, har vi brug for en mere praktisk-operativ organisering. Torbens interesse lå mere inden for andre områder”

Torben Lüthje Hansens arbejdede hos Viking Life-Saving Equipment før han i 2011 skiftede til Danbor, hvor han fik en stilling som Senior General Manager. Kort tid efter hans ansættelse, fik han ansvaret for al Danbors transport og logistik. I 2015 blev han forfremmet til salgs- og marketingsdirektør.

Kilde: http://www.jv.dk/artikel/2474872:Esbjerg–Danbor-direktoer-kvitter-jobbet

Foto: