Elevationssenge er ikke kun til ældre

elevationsseng

Er du en der elsker at slappe af i din seng, det kan være du elsker at ligge og læse god bog i din seng, eller du bare synes det mest behageligt at ligge dig i sengen og se tv, efter en lang dag på arbejdet. Så kan det være du næste gang du skal en ny seng, at du skal købe dig en elevationsseng.

Der er mange gode grunde til at købe en elevationssenge.
Men mange tænker på ældre mennesker, når de høre elevationssenge. Men den har flere gode funktioner, så ikke kun er til gavn for de ældre.

Hvorfor er den så god til ældre?

En af grunden at ældre har så meget gavn af en elevationsseng er;

  • Den er høj
  • Selv de billigste er af god kvalitet
  • Kan aflaste ens krop
  • Kan justeres efter behov

Men mange af disse grunde, kan også bruges på yngre mennesker.
Det er jo ikke kun de ældre der døjer med rygproblemer, der får ømme fødder eller ligende.

Alle kan få gavn af en elevationsseng, den kan justeres efter behov.
Skal du ligge og se tv, er det ikke altid godt at ligge med puder i nakken. Her kan du jo bare justere senge op, og vola du kan nu se tv, uden at have et hav af puder bag dig.

Hvad er en elevationsseng

En elevationsseng er en seng, der har fået indbygget en motor, som gør det muligt at justere forskellige ting på den.
En elevationsseng består af en normal madras og en hæve sænke bund.Den bund giver brugeren mulighed for, at justere hans liggestilling. Dette er også grunden til den bliver brugt på sygehuset.

Hvad skal du kigge efter?

Der findes jo rigtig mange elevationsseng, og derfor har vi lavet en mini huskeseddel , her opremser vi af de punkter du skal kigge efter, når du er på udkig efter en elevationsseng.

Motoren: Det er vigtig du vælger en motor af hvis kvalitet, hvis der et punkt du ikke må gå på kompromi med er det motoren. Motoren skal kunne holde i lang tid, og vælger du en “billig motor” kan du risikere at den dør hurtigt. Men det er ikke kun levetiden du skal tænke på, støjniveauet er også vigtigt at huske. For der er ikke noget mere irriterende, end en larmende motor.

Madrassen: Det er vigtig at vælge den rette madras, da det er den der bestemmer om du får en god nattesøvn. Derfor forhør dig ved din forhandler, da de oftest kan hjælpe dig på vej.
De kan hjælpe dig i valget, om hvilken hårdhed er bedst til dig. Da der findes så mange kombination af hårdheder.

Top madrassen: Topmadrassen kan være lige så vigtig, som selve madrassen. Kombination mellem en god topmadras og madras, kan være altafgørende. Her findes der også flere forskellige typer, som hver især passer til bestemte typer af folk.

Vi håber at denne lille huskeseddel, som vi håber hjælpe dig, i din jagt på en ny seng.