Datoer for Esbjerg Rock Festival 2018 er nu annonceret

1692
Festival_gaester

For 3. år i træk blev Esbjerg Rock Festival afholdt med succes. Store navne som Ronan Keatin og Melanie C spillede på festivallen, og nu har festivallen annonceret at datoen for 2018 bliver 1. og 2. Juni. 

På magisk vis blev Esbjerg Rock Festival afholdt over en nogenlunde solrig weekend, hvor ca. 10.000 gæster besøgte festivallen. Store navne, som Ronan Keating og Melanie C gæstede vestjylland, og spillede de klassikere, som gjorde dem til verdensstjerner op gennem 90’erne. Foruden Keating og Melanie C optråtte de aldrende bands TV2 og Mike Tramp også på Esbjerg Rock Festival, hvor der var borgere fra alle aldersgrupper samlet.

Arrangørernu er tilfredse, trods manglende overskud

Arrangementet gik lige præcis i nul efter, at alle løninger er betalt, og da, ejeren samtidig synes det var sjovt at arrangere, fortsætter festivallen også næste år.

“Jeg er sådan set godt tilfreds – jeg hænger mig ikke så meget i, at festivalen ikke giver det store overskud eller går i nul. I hvert fald har de, der var med, haft en god oplevelse. Jeg synes, at Melanie C var rigtig god – desværre regnede det hele tiden, mens hun var på scenen, men det var jo nok ikke hendes skyld” udtaler arrangør Søren Højbjerg til Jyske Vestkysten.

Arrangørerne bag Esbjerg Rock Festival har nu afsløret at datoerne for næste års festival er 1. og 2. Juni 2018. Akkurat sammen weekend som festivallen blev afholdt i år.

Her på redaktionen glæder vi os allerede til næste festival.

Du kan følge med i nye udgivelser på Esbjerg Rock Festivals officielle side.