Esbjerg virksomhed erhverver ny forhandler ret

Hytor

Hos Esbjergensiske tager man en ny produkt satsning og udvider produktpaletten inden for hydraulisk værktøj.

Det er lykkedes den Esbjergensiske virksomhed Hytor at sikre forhandler ret til et førende frigørelsesværktøj brand. Det betyder at Hytor A/S nu kan kalde sig forhandler af WEBER-RESCUE.

Om erhvervelsen af den nye forhandler udtaler direktør Niels G. Langerhuus.

“Vi har længe haft det hydrauliske frigørelsesværktøj fra WEBER-RESCUE i kikkerten” og fortsætter “WEBER-RESCUE’s produkter kan tilføre markedet netop det, som man i dag mangler, produktet er innovativt inden for batteriløsninger og har blandt andet også udskiftelige sliddele – features som andre brands ikke har””

Hos Hytor A/S glæder man sig over de nye produkter, da det nye forretningsområde har været i kikkerten gennem en længere periode.

Direktør Niels G. Langerhuus fortæller desuden at WEBER-RESCUE passer perfekt til virksomheden.

“hos HYTOR har vi et veletableret set-up i kraft af erfaring indenfor relaterede hydrauliske specialværktøj til vride, spænde, sprede og løfte opgaver” og fortsætter “her passer produkterne fra WEBER-RESCUE rigtig godt ind, da den interne håndtering samt service set-up stort set er identisk”. ”

Det hydrauliske værktøj fra WEBER-RESCUE benyttes af beredskabet til frigørelse, og sortimentet inkludrere komibi værktøjer, spredere, klippere og løfte puder. Produkterne anvendes i tilfælde af omfattende ulykker.

Virksomheden bag WEBER-RESCUE serien, er tyske WEBER-HYDRAULIK GMBH. Med 75 års erfaring og 2100 ansatte fører virksomheden på “Rescue” markedet inden for hydraulik.

Foto

Kilde:https://www.hytor.com/nyheder/alle-nyheder/hytor-udvider-med-hydraulisk-frigoerelsesvaerktoej/