En femtedel foretrækker charterferien i den koldeste tid

1275

Danskerne elsker varmen sydpå i vintertiden

Danskerne venter spændt på forår og sommer, og imens må vi holde ud i den sibiriske vinter. Længslen efter sommer og varme, får mange danskere til at rejse ned i varmen på charterferie. Ca 18% eller næsten hver femte dansker foretrækker ferien her i vinteren. Der er dog stadig flest der vælger storbyferien, viser en undersøgelse fra Apollo blandt 1022 danskere fra alle kanter af Danmark.

Der har ikke været meget sol og varme de sidste par somre, og derfor er det bare ekstremt tiltrængt for mange danskere, at pakke solcremen, solbrillerne og kasketten og så komme ned i varmen og få absorberet nogle D-vitaminer.

”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har haft en usædvanligt travl sæson og stadig mærker, at mange danskere higer efter sand mellem tæerne, sol på næsen og varme i lemmerne. Vi har således haft en glimrende sæson, og bare fordi vinterferien nu er overstået, så står salget ikke stille. Vi får også travlt i de første forårsmåneder, hvor vi sender mange danskere til bl.a. Fuerteventura og Dubai, hvor der er solgaranti, mens vi stadig skutter os herhjemme,” siger Glenn Bisgaard, som er kunde- og kommunikationschef i Apollo.

Trænger du til en tur til varme himmelstrøg, kan du for eksempel prøve at tjekke oplevelsesgaver.dk, der blandt andet har samlet en række populære rejser i sit udvalg af forslag til fine oplevelsesgaver.