Muligvis årets trend: Fidget spinnere

Ny trend fidget spinner

Du har sikkert hørt om dem de såkaldte fidget spinner igennem de seneste uger.

Fidget spinner er nemlig på vej til at blive den næste store dille, vi snakker om samme niveau, som yo-yo og tamagotchis. Selvom fidget spinner er det helt ‘nye’, så er de gamle.

De fleste af os, har være med på en eller anden dille. Jeg har selv været meget optaget af yo-yo’en og tamagotchis. Jeg ved ikke hvor lang tid, jeg har brugt på at  pleje det lille digitale væsen, både om natten og om dagen.

Den tog en del af mit nætter, da jeg havde indstillet den forkert og den endte med at blive et natte aktivt dyr i steder for.

Der er en stor sandsynlighed, at fidget spinner bliver den store nye dille. Flere vil nok mene at den allerede er kommet, da man kan finde fidget spinners overalt lige nu.

Alle butikker der kan tillade sig at sælge fidget spinner, har fået dem hjem på hylderne. Lige fra den lokal købmand til de store discount kæder, er begyndt at sælge fidget spinner.

Hvad er en fidget spinner?

Der er sikkert nogle af jer, der stadig ikke ved hvad en fidget spinner er og hvad den kan.

Så bare for at være sikker, giver jeg lige et kort præsentation for fidget spinner.

De fidget spinner kom på markedet, var det et instrument, som skulle hjælpe med at afstresse folk. Fidget spinner var oprindeligt til person med ADHD, og autisme, hvor de kunne beskæftige ens fingere og hændere.

Men efterhånden er de blevet populære hos folk, der ikke har diagnosen.  

Det hovedsagelig kendetegn ved dem, er at de kan spinne på alle tænkelige måder, og lige netop denne evne fidget spinner har til at spinne på alle tænkelige måder, er grunden til at de er blevet så populære.

Gamle ting, der hitter nu

Selvom der er mange der tror, at det er en helt ny ting, tager de grueligt fejl. Blev de faktisk opfundet, allerede i 1990’erne. Men i de sidste par år, har fidget spinner fået en enorm popularitet, og fundet vej ind i mainstream-kulturen.

Der findes selvfølgelige mange grunde, til at fidget spinner er ved at blive en dille.

En af de største årsager, er at James Plafke udgave en meget populært indlæg på Forbes, hvad han sagde at fidget spinner var et “must have office toy for 2017”. Indlægget nu blevet læst over 400.000 gange, som har været med til at eksponere dem .

Efter artikels udgivelse, begyndte folk at lægge videoer op på de social medier, hvor de lavede forskellige tricks med dem.

Efter dette gik det rigtig hurtigt. Flere og flere begyndte at uploade videoer af dem selv, hvor de lavede tricks med deres fidget spinner, og det resulterede i at endnu flere ville være med på denne nye trend. Dillen er stadigvæk i gang med at vokse, og det er kun fremtiden, der kan vise hvor stor en dille det bliver.