Fokus på Pom Pom

fokus-paa-Pom-Pom

Der er stor efterspørgsel i udlandet efter esbjergensiske Pom Poms sko, samt deres nyeste tøj kollektion. Men hvordan klares det med et småt antal medarbejdere? Få indblik et lille hold med stort potentiale.

Hos Esbjerg virksomheden Pom Pom, er der børnesko på programmet. Siden den spæde start i 2009, har Pom Pom fundet sit fodfæste på markedet. Med over 100 forhandlere i ind og udland, af de populære sko, må man sige at det går godt.

Blandt de udenlandske forhandlere er lande som Tyskland og Norge repræsenteret. Her har særligt det norske marked udvist stor vækst og potentiale. Men det er dog ikke kun på de nære markeder man har oplevet stor efterspørgsel, og det skal der gøres noget ved mener salgschef, Barbara Jepsen.

“Vi er på vej ind i Australien. Vi kan se på Instagram, at vores sko har fundet vej derned. Vi ved ikke ret meget om hvorfor eller hvordan, men vi ved, at skoene er bestilt på danske hjemmesider, der så sender derned. Måske fordi skoene er unikke og noget nyt dernede, siger Barbara Jepsen til Lokalavisen.”

Men sko er ikke længere hele verden hos Pom Pom, man har nemlig taget en satsning, og påbegyndt produktion af børnetøj. Tøjet går under navnet ”Minipop”. Der på nuværende tidspunkt kan findes hos 40 forskellige forhandlere.

“Vi har fået rigtig god respons på det allerede,” fortæller Barbara Jepsen til Lokalavisen om den nye satsning.

Det er ikke nemt at erobre verden, og særligt ikke når man er en lille gruppe. Pom Pom består p.t af Salgschef, Barbara Jepsen og stifteren Jes Laursen. Plus et par markedsføringsøkonom praktikanter, og da ingen af de to er design uddannet eller lignende, må inspirationen komme andre steder fra.

“Jeg har selv fire, og Jes har to, så til sammen har vi seks, og vi trækker rigtig meget på vores egne erfaringer, når vi skaber noget nyt. Det gælder også i forhold til tøjet. Jeg har altid haft nogle skønne børn med dejlige tykke lår, og derfor var det vigtigt for mig med en lukning på bodyerne, der giver plads til det, mens Jes personligt altid har været træt af de amerikanske lukninger på hans børns bodyer, fordi de falder ned over skuldrene. Derfor har vores trykknaplukning ved halsen, udtaler Barbara Jepsen.”

Kilde:http://esbjerg.lokalavisen.dk/erhverv-pom-pom-saetter-stadig-stoerre-fodaftryk-/Lokale-nyheder/20160622/artikler/706219300/2015

Foto