Fordele og ulemper ved en elevationsseng

elevationsseng

Der findes både fordele og ulemper ved en elevationsseng. Jeg har prøvet at samle nogle af dem her:

Fordele ved en elevationsseng:

  1. Lindrer smerter: Er du en af de mange, der går rundt med konstante smerter i ryggen, eller måske lider du slidgigt eller nakkesmerter? En elevationsseng er justerbar, hvilket gør det muligt for dig at justere sengen til, så du kan komme til at ligge en behagelig position. Mere end ⅕ bruger en elevationsseng netop til det formål, at vandret ikke er den mest optimale liggeposition for dem.
  2. Komfortabel seng: Den mest populære hældning på sengen er faktisk 30 grader, hvilket for mange er meget overraskende. Nogle elevationssenge kommer faktisk med en funktion, der husker på hvilke indstillinger du bruger. På den måde er det ikke altid nødvendigt, at du bruger tiden på at indstille elevationssengen til det du altid gerne vil have den til.
  3. Gør det muligt at sidde op: Det er selvsagt en mulighed at sidde op i sengen, uden at du behøver at smide en masse puder om bag ryggen.
  4. Hvis dig og din partner gerne vil lille i forskellige gradniveauer, har du med en elevationsseng muligheden for, hele tiden at justere sengen til, så de matcher dine egne præferencer, i stedet for, at du kontinuerligt skal kæmpe med din bedre halvdel om, hvordan elevationssengen skal indstilles.

Denne liste med fordele er lavet et samarbejde med Søvn & Miljø, der er eksperter i elevationssenge.