Frem overtaget af Danmarks ældste familieejede bryggeri

810
Frem og Fuglsang

Danmarks ældste familieejede bryggeri Fuglsang, som ligger i Haderslev, har opkøbt sodavandsfabrikken Frem i Ribe.

Fuglsang har planer om at drive mineralvandsfabrikken og bryggeriet videre uden større forandringer. Dog er der planlagt, indenfor de næste år, væsentlige langsigtede investeringer omhandlende tapning, emballering og produktion i Haderslev på deres bryggeri. Bryggeriet i Haderslev har siden 1865 brygget øl.

For eftertiden vil den samlede logistik for mineralvandsfabrikken og bryggeriet, blive varetaget af Frems distributionscenter og moderne lager i Ribe.

“Vi har i Fuglsangs ledelse vurderet, at sammenlægningen af Frem i Ribe og vores bryggeri i Haderslev vil skabe større produktion og værdi end mineralvandsfabrikken og bryggeriet ville kunne præstere hver for sig.”

Udtaler direktør på bryggeriet Fuglsang, Kim Fuglsang, til TV SYD.

Familien Fuglsang håber på at overtagelsen af Frem, vil give dem en større chance for, at kunne tilbyde deres kunder en bredere produktportefølje, samt at nå ud til flere markeder, geografisk set. Da virksomhederne ikke ligger mere end 35 minutter fra hinanden, får de heller ingen problemer på distributionsområdet.

“Vi har undersøgt mulighederne for et generationsskifte og er nået frem til, at salget til Fuglsang er en god løsning.”

Sådan fortæller Egon Adelhart. I 1978 tog han og hans bror, Palle Adelhart, over for deres far og styrede mineralvandsfabrikken Frem videre. Frem blev startet op i 1949, af Egon Adelhart Nielsen, som er brødrenes far.

Palle Adelhart bliver og hjælper i overgangsfasen hos Frem, mens Egon Adelhart for nogle år siden, trak sig tilbage fra erhvervslivet.

Det har ikke været på tale, at produktionsarbejdspladser falder fra på hverken Frem eller Fuglsang.

Kilde: http://www.tvsyd.dk/artikel/bryggeriet-fuglsang-overtager-sodavandsfabrikken-frem

Foto