Hjerting Badehotel får nye direktører

1029
Hjerting badehotel

Efter at have stået i spidsen for badehotellet i knap 37 år har hotelejer Peter Petersen fra 1. januar solgt næsten halvdelen af driftsselskabet Hjerting Badehotel – Esbjerg A/S til Mie Hyttel og Søren Pilegaard, der begge indtræder som nye direktører i selskabet, mens Peter Petersen fremover bliver selskabets formand.

Mie Hyttel og Søren Pilegaard er nye direktører for Hjerting Badehotel. De overtager direktørtjansen efter Peter Petersen, der har udfyldt rollen som direktør i næsten 37 år. Han fortæller, at skiftet har været nogle år undervejs. De to nye direktører har været ansat på hotellet i en række år, og det er, ifølge Peter Petersen, nu tid til, at de tager næste skridt i deres karrierer.

Peter Petersen har siden 2015 gradvist trukket sig fra flere daglige og ledelsesopgaver, og nu kommer han altså til at trække sig fra endnu flere opgaver, da han ikke længere er direktør i firmaet.

De to nye direktører har et godt kendskab til såvel Hjerting Badehotel som den samlede hotelbranche. Søren Pilegaard har været ansat hos Hjerting Badehotel siden 2013. I begyndelsen var han køkkenchef, mens han det sidste år har haft ansvaret for restaurationsdelen på hele hotellet.

Mie Hyttel, der er datter af Peter Petersen, har været ansat på Hjerting Badehotel i mange år i forskellige funktioner. Hun startede som medhjælper i køkkenet som 15-årig, og har efterfølgende blandt andet ageret som tjener og restaurant manager. I 2015 færdiggjorde hun hotellederuddannelsen i København.

Det er ikke planen, at hende og Søren Pilegaard skal revolutionere hotellet. Peter Petersen fortæller følgende i denne forbindelse:

“Det er ikke ambitionen, at der skal ske forandringer. Vi har en god drift herude i øjeblikket, og begge de nye direktører har været med i lederskabet, så det er deres linje, der ligger herude nu.”

Hjerting Badehotel gennemgik i 2008 en større renovering, og har siden denne renovering gennemgået en solid udvikling med fremgang stort set hvert år. I skrivende stund har hotellet cirka 75 medarbejdere tilknyttet, og i regnskabsåret for 2016 omsatte hotellet for omkring 40 millioner kroner.

Kilde: http://esbjerg.lokalavisen.dk/udskiftning-paa-hjerting-badehotel-/Lokale-nyheder/20170111/artikler/701119971/2015