Esbjergensisk virksomhed udvider produktpaletten

Hytor

Hos esbjergensisk virksomhed laver man ny produktsatsning og udvider produktpaletten inden for hydraulisk værktøj.

Det er lykkedes for den esbjergensiske virksomhed HYTOR at sikre forhandlerret til et førende frigørelsesværktøjsbrand. Det betyder, at HYTOR nu kan kalde sig forhandler af WEBER-RESCUE.

Niels G. Langerhuus, der er direktør i HYTOR, fortæller, i forbindelse med udvidelsen af varesortimentet, at HYTOR længe har haft det hydrauliske frigørelsesværktøj fra WEBER-RESCUE i kikkerten. Dette er der flere gode grunde til:

“WEBER-RESCUE’s produkter kan tilføre markedet netop det, som man i dag mangler, produktet er innovativt inden for batteriløsninger og har blandt andet også udskiftelige sliddele – features som andre brands ikke har.”

Hos HYTOR glæder man sig naturligvis derfor over endeligt at have erhvervet sig retten til at sælge WEBER-RESCUE’s frigørelsesprodukter. Særligt fordi disse produkter, ifølge Niels G. Langerhuus, passer perfekt ind i HYTOR’s koncept.

“hos HYTOR har vi et veletableret set-up i kraft af erfaring inden for relaterede hydrauliske specialværktøj til vride-, spænde-, sprede- og løfteopgaver. Her passer produkterne fra WEBER-RESCUE rigtig godt ind, da den interne håndtering samt service set-up stort set er identisk. ”

Det hydrauliske værktøj fra WEBER-RESCUE benyttes af beredskabet til frigørelse, og sortimentet inkludrerer komibiværktøjer, spredere, klippere og løftepuder. Produkterne anvendes i tilfælde af ulykker, hvor eksempelvis personer er fastklemte.

Virksomheden bag WEBER-RESCUE-serien er tyske WEBER-HYDRAULIK GMBH, der har mere end 75 års erfaring og 2100 ansatte.

Foto

Kilde:https://www.hytor.com/nyheder/alle-nyheder/hytor-udvider-med-hydraulisk-frigoerelsesvaerktoej/