Hos Ingeniør’ne vokser træerne ind i himmelen

534
Ingeniorne vokser Esbjerg

Ingeniørvirksomhed fra Esbjerg har haft massiv vækst de seneste 3 år, hvilket har ledt til en fordobling af deres medarbejdere. Før var de 40 medarbejdere, nu er de 80, hos Ingeniør’ne går det god

Hos Ingeniør’ne, et rådgivende ingeniørfirma, går det godt. De seneste 3 år, har været præget af stor vækst, og derfor bliver de nødt til at søge ny domicil. Den 3. februar, ser det gamle posthus i Jernbanegade nemlig nyt liv, når Ingeniør’ne flytter ind.

Det er glade ingeniører der flytter ind, for de har nemlig set stor vækst over de seneste par år. For 3 år siden var der 40 medarbejdere hos Ingeniør’ne. I dag tæller medarbejderstaben hele 80 personer, det er en fordobling på blot 3 år.

Cirka halvdelen af medarbejderne er placeret i Esbjerg, mens de resterende holder til i Kolding samt det nye kontor i Odense, der blev oprettet sidste år.

Hos Ingeniør’ne er man bevidst om at sådan en succes ikke kommer ud af det blå, og vejen til succes hos Ingeniør’ne delte direktør og partner John Andresen med JV.

“Vi har været dygtige til at tage de gode medarbejder, når de store ingeniørvirksomheder har centraliseret. Samtidig har vi turde tage chancen og rykke ind i Kolding og Odense, vi leverer kvalitet til tiden og har markedsført os aggressivt i prækvalifikationerne. Desuden gør vi meget ud af at pleje vores kunder, ligesom vi har specialiseret os bredt med byggerier indenfor bl.a. sygehuse og boligforeninger, så vi i dag har hele paletten.”

Fremtiden er der også styr på hos Ingeniør’ne med mange projekter det kommende stykke tid. I Esbjerg skal de blandt andet renovere Fuglebakken samt Claus Sørensens nye kontorer ved stranden. Desuden står de for sengeafsnittet for Sydvestjysk Sygehus. I resten af landet går det også godt, med projekter som et nyt kontor for danske bank i Odense, samt et nyt parkeringshus for Skejby sygehus.

Kilde: http://www.jv.dk/artikel/2470794:Esbjerg–Ingenioerkomet-er-gaaet-fra-40-til-80-ansatte-paa-tre-aar

Foto