+120 investeringsblogs – samlet ét sted!

finansiering-aktier-investering

# 1: 1500 days

Forfatteren af 1500 days har et ambitiøst mål. I februar 2017 skal hans familie være gældfri og nå deres mål om en pensionsopsparing på 1.200.000 $. Du kan se udviklingen i hans aktieportefølje og følge aktiemarkedet og børsnoterede virksomheder. Artiklerne er læsevenlige og nemme at forstå. Forfatteren skriver også om andre blogs, fordi han gerne vil lære af andre.

Tagline: Investere for at nå økonomisk uafhængighed
Investeringsemner: økonomisk frihed, personlig finansiering, investering
Hjemmeside: 1500days.com
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter: @retirein1500


# 2: 2 millioner blog

Webstedet har fået omtale i ‘YahooFinance’ og ‘Business Week’. Det ambitiøse mål er at have 2.000.000 $ i nettoværdi, så forfatteren af bloggen, kan få økonomisk frihed og en god tid som pensionist. Artiklerne er let læselige og nemme at forstå. De indeholder også et uddrag af nøgletal og de økonomiske højdepunkter for hver måned.

Tagline: Finansiel uafhængighed
Investeringsemner: økonomisk frihed, investeringer, aktier, personlig finansiering
Hjemmeside: 2millionblog.com
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter: @2million


# 3: 20s Finances

Carey, som ejer bloggen, beskriver sine personlige erfaringer og knowhow om økonomi. Han lever en sparsom livsstil og giver råd til unge, der har brug for en hjælpende hånd. Han hjælper dem med at vælge et godt job, finansierer deres studier, administrerer penge, investerer, budgetterer. Denne blog giver dig måder at prioritere på og forstå dine økonomiske valg.

Tagline: Blogging om finansiering
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering
Hjemmeside: 20sfinances.com
Forfatter: Corey
Twitter:  @20sFinances


# 4: 20s Money

Denne hjemmeside er fokuseret på at hjælpe unge mennesker med at planlægge deres fremtid. Økonomisk rådgivning er ikke, hvad unge mennesker ønsker i deres tidlige voksenliv, men det betyder ikke, at de ikke har brug for det. Forfatteren af 20’s money forklarer på en god måde, hvordan man sikrer sig sekundære indkomstkilder. Det kan for eksempel være at investere online, hvor der en lavere risiko end ved andre investeringer. På bloggen kan du også finde kategorien ’selvstændig’, som har målet at hjælpe med unge iværksættere med at blive uafhængig og få en sikker økonomi.

Tagline: Gode råd til unges personlige økonomi
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, online investering
Hjemmeside: 20smoney.com
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter: Ingen


# 5: 50 Plus Finance

Denne hjemmeside er lavet til personer over 50 år, der ønsker at gå på pension med en god slat penge i banken. David hjælper folk med økonomiske tips til deres daglige liv. Det er aldrig for sent at begynde at investere eller forvalte sine indtægter og udgifter, og forfatteren forklarer på en enkel og klar måde, hvordan man gør det.

Tagline: Finansielle råd til dig, som er over 50
Investeringsemner:  Opsparing, privatøkonomi, forsikring
Hjemmeside: 50plusfinance.com
Forfatter: David Leto
Twitter: Ingen


# 6: A Wealth of Common Sense

Som den reformerede mægler, arbejder Ben Carlson, forfatteren af ​​denne blog og bogen med samme navn, på Ritholtz Wealth Management.

Ben skriver om aktiemarkedet generelt og giver et fornuftigt og enkelt indblik i investeringsverdenen. Bens hjemmeside bliver ofte opdateret med nye gode råd og er pæn og overskuelig opsat.

Tagline:  Ingen
Investeringsemner: Kapitalforvaltning, investering, aktier
Hjemmeside: AWealthOfCommonSense.com
Forfatter: Ben Carlson
Twitter: @awealthofcs


# 7: Aaron Hung

Forfatteren hjælper dig med at forbedre din blog og hvordan du investerer eller bruger dine penge bedst muligt. Den forklarer også, at det er vigtigt for alle at have penge gemt væk til nødsituationer. Ikke hver dag er en god dag, og derfor skal man være forberedt på det værste. Hjemmesiden er velskrevet, og artiklerne vil gavne enhver person, der ønsker at forbedre deres personlige økonomi.

Tagline: Blogging om finansiering
Investeringsemner: Blogging, investering, business, finansiering, privatøkonomi
Hjemmeside: aaronhung.com
Forfatter:  Aaron Hung
Twitter:  Ingen


# 8: Stocknick

Nichlas Brinch Stage analyserer investeringsbøger og giver dig tips til det bedste litteratur.

Tagline: Hold dig opdateret på de bedste bøger om investering.
Investeringsemner: Alt i investeringer
Hjemmeside: Stocknick.com
Forfatter: Nichlas Brinch Stage
Twitter: @Stage


# 9: Akosi Allan

Lønmæssigt var Allan en gennemsnitlig person og han havde også gæld. Da han skulle giftes, måtte han derfor i gang med at spare penge op. Efter brylluppet besluttede han, at det var nok. Han begyndte i stedet at indsamle mere viden om investering og finansering, så han kunne arbejde med emnet i fremtiden, nedbringe sin gæld ned og indsamle en løn på 1000 $ om ugen.

Tagline: Give motivation
Investeringsemner: Business, investering, finansiering
Hjemmeside: akosiallan.com
Forfatter: Allan
Twitter: Ingen


# 10: Aleph Blog

Denne hjemmeside handler meget om hvordan forfatterne ser de forskellige markeder. Nyhederne er meget interessante, da han skriver rigtig godt og interessant. Han giver endda nogle gode værktøjer, du kan bruge, når du kommer i gang med din investeringskarriere. Se for eksempel hans post af “Estimating Future Stock Returns”.

Hvorfor estimere fremtidig afkast?

Det er altid en god ide at skabe et mål og lave en analyse af de aktier, du overvejer at investere i. Når du har dit mål, og du har lavet mindst en analyse af aktieselskabet (jo mere analyse jo bedre) er det en god idé at se om andre har samme opfattelse som dig. Vælg nogen du stoler på. Hvis alt fejler, så er det selvfølgelig altid bedst at stole på dig selv. Jo flere analyser og konklusioner du selv kan lave, desto bedre. Tag for eksempel et kig på hvad andre investorer gør eller læs investeringsblogs, som forklarer, hvordan man analyserer og vurderer aktier, så du er klar til at foretage dem selv.

Tagline: Hjælper virksomheder og almindelige mennesker med at investere bedre med fokus på risikostyring
Investeringsemner: Generelle investeringsnyheder
Hjemmeside: AlephBlog.com
Forfatter: David Merkel
Twitter: Ingen


# 11: Amateur Asset Allocator

Hvis du tænker på at investere, vil denne blog guide dig igennem hver skridt på vejen. Han er ærlig omkring det at investere. Du bliver ikke rig natten over – det vil tage et stykke tid, men med de værktøjer, han giver dig, har du større chance for succes og mindre risiko for at lave fejl.

Tagline: Start med at investere i dag
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, investeringer
Hjemmeside: amateurassetallocator.com
Forfatter: Kyle Bumpus
Twitter: Ingen


# 12: Andrew Hallam

Forfatteren af ​​bestsellerne “Millonaire Teacher” og “The Global Expatriate’s Guide to Investing”, er også forfatteren af ​​denne hjemmeside. Andrew Hallam fokuserer på investeringer for udlændinge af forskellige nationaliteter, såsom australierne, canadiere og britiske m.m. Han mener, at en økonomisk rådgiver kan hjælpe dig med at opbygge en portefølje af aktie indeks med lave omkostninger.

Tagline: Investér og spar op, så snart du har mulighed for det
Investeringsemner: pension, investering, aktier
Hjemmeside: andrewhallam.com
Forfatter: Andrew Hallam
Twitter:  @aphallam


# 13: Automatic Finances

Denne hjemmeside har en e-bog til download, som vil hjælpe dig med at vurdere dine udgifter samt øge din kapital og opsparing. Bloggen gennemgår emner som pension og investering og giver dig generelt gode råd om, hvilke værktøjer, der vil forbedre din økonomi.

Tagline:  Blog om økonomi
Investeringsemner: Investeringer, opsparing
Hjemmeside: automaticfinances.com
Forfatter: Jason Unger
Twitter:  @junger


# 14: Barefoot Investor

Scott har vundet prisen som “Australiens mest betroede finansekspert” og skriver indhold til to nationale aviser om emnet. Hans hjemmeside er rettet mod almindelige mennesker, og han forklarer på en klar og ærlig måde, hvordan man forbereder et budget, så det passer til den nuværende økonomiske situation i hans land. På denne hjemmeside har du også mulighed for at stille spørgsmål direkte til Scott Pape og få finanseringsråd.

Tagline: Guide til økonomisk succes
Investeringsemner: Investeringer, finansielle uddannelser, privatøkonomi
Hjemmeside: barefootinvestor.com
Forfatter: Scott Pape
Twitter: Ingen


# 15: Blogging Away Debt

Bloggerne på denne hjemmeside ønsker at blive gældfri. Det er vigtigt at spare på sine penge, så man kan betale sin gæld af. Bloggerne på denne hjemmeside kan hjælpe dig med dette. Her kan du også finde personlige artikler om deres liv. I sidste ende drejer det hele sig om økonomisk rådgivning, så du kan forbedre din økonomi og holde din motivation om at blive gældfri.

Tagline:  At give motivation
Investeringsemner: privatøkonomi, opsparing, gæld
Hjemmeside: bloggingawaydebt.com
Forfatter: Mange forskellige personer
Twitter: Ingen


# 16: Bond Vigilantes

Forfatterne af denne hjemmeside vil holde dig opdateret om faldende tendenser i virksomheder, markeder og hos regeringen, og hjælpe dig med selv at identificere disse. Artiklerne handler om inflation, obligationer, renter og økonomi. På bloggen kan du finde artiklerne på flere sprog. Forfatterne bruger et simpelt sprog, men er målrettet folk, som allerede har en grundlæggende viden om økonomi og finansielle markeder.

Tagline: Blogging om finansiering
Investeringsemner: Finans, økonomi, investering, nyheder
Hjemmeside: bondvigilantes.com
Forfatter: Mange forskellige personer
Twitter: Ingen


# 17: Broke Millennial

Hun har blandt andet skrevet for ‘Business Insider’ og hun vil gerne opbygge sin rigdom og forstå økonomi, hvilket er baggrunden for denne hjemmeside. Hun giver økonomisk rådgivning til alle, der ikke ved så meget om emnet. Hun bruger sine personlige erfaringer til at forklare grundlæggende økonomiske begreber med humor. Bloggen er målrettet unge mennesker.

Tagline: Økonomi gennem personlige erfaringer
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, investering
Hjemmeside: brokemillennial.com
Forfatter: Erin
Twitter:  @BrokeMillennial


# 18: Budget for Wealth

Forfatteren, Long, har en uddannelse indenfor erhvervsøkonomi, men på grund af finanskrisen i 2008 kunne Long ikke finde et job. I stedet besluttede han at starte en blog. Kommer du fra en ‘fattig’ baggrund, vil denne hjemmeside hjælpe dig med at få en god økonomi ved hjælp af strategier og værktøjer, der normalt ikke er tilgængelige for alle. Siden guider dig blandt andet ti, hvordan man laver en opsparingskonto, pensionskonto og budgetkonto.

Tagline: Blogging om finansiering
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, investering
Hjemmeside: phamilyman.com
Forfatter:  Long
Twitter:  Ingen


# 19: Budgets are Sexy

Denne hjemmeside er skrevet på en meget uformel måde, der gør læsningen meget underholdende. Budgettering er hovedformålet med bloggen, og forfatteren lærer dig, hvordan man reducerer sine udgifter ved at leve et minimalistisk liv. Han har en interessant kategori på bloggen kaldet “eksperimenter”, hvor han beskriver, hvordan han investerer eller opsparer penge ved hjælp af udvalgte platforme. I artiklerne analyserer og beskriver han en gennemgang af disse. Forfatterens hovedmål er at gå på pension som millionær.

Tagline: Budgettering, investering og reducering af udgifter, for at blive millionær
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, investering, budgettering
Hjemmeside: budgetsaresexy.com
Forfatter: J. Money
Twitter:  @budgetsaresexy


# 20: Cait Flanders

Cait Flanders betalte al sin gæld og viste samtidig sin økonomiske rejse på sin blog. Da hun var færdig med afvikle hendes gæld, har hun udviklet bloggen til et fortælle om hendes gode råd og økonomiske beslutninger. Den indeholder blandt andet forklaring bag hendes hendes toårige shoppeforbud. Hendes historie er blevet delt af Forbes, Huffington Post, Yahoo! og mange flere.. Derudover har hun også en podcast, hvor hun taler om privatøkonomi, hvordan man reagerer på finansielle nødsituationer og mere personlige emner.

Tagline: Less is more
Investeringsemner: privatøkonomi,  finansiering, gæld, opsparing
Hjemmeside: caitflanders.com
Forfatter: Cait
Twitter: @caitflanders


# 21: Cash The Checks

Hverdagen kan være dyr. Edwin, Forfatteren bag denne blog, Edwin,  giver tips om, hvordan man styrer sine penge, opspare og bruge penge mest fornuftigt. Hans blog giver god grobund for at få et godt forhold til penge. Bloggen forklarer blandt andet de grundlæggende strategier for, hvordan man investerer, hvordan man skal håndtere skatter samt hvordan man køber et hus. Denne blogs hovedformål er at give dig en bedre økonomi.

Tagline: Sådan ændrer du adfærd og skaber nye økonomiske vaner
Investeringsemner: opsparing, reducering af gæld og omkostninger
Hjemmeside: cashthechecks.com
Forfatter: Edwin
Twitter:  @cashthechecks


# 22: CashVille Skyline

Denne rene, organiserede hjemmeside handler om Kate, som forsøger at få økonomisk frihed. Kate bygger en aktieportefølje og viser dig samtidig sin nettoværdi, så du kan se udviklingen og også hendes budgetter. Hun ønsker et liv med økonomisk frihed, hvor hun kan tilpasse hendes arbejdsmængde, når hun har lyst. Passiv indkomst og freelancing er derfor løsningen for hende. Læs mere om hendes liv på bloggen og hvordan du kan leve livet og blive glad for at spare op.

Tagline: Finansiel uafhængighed
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, økonomisk frihed
Hjemmeside: cashvilleskyline.com
Forfatter: Kate Dore
Twitter: @CashvilleSky


# 23: Color me Frugal

Det er ikke let at opnå sine drømme. Det kræver meget arbejde, vedholdenhed og planlægning. Dee vil gerne lære dig værdien at et sparsomt liv, som senere vil give dig et økonomisk godt liv. Artiklerne er målrettet alle, som er interesseret i økonomi. Målet med hendes hjemmeside er at inspirere andre til at forbedre deres indkomst og eliminerer deres gæld. Hendes blog findes i Top Finance Blogs (Modest Money).

Tagline: Personlig finansiering
Investeringsemner: Økonomisk frihed, gæld, at spare penge
Hjemmeside: colormefrugal.com
Forfatter: Dee
Twitter:  @ColorMeFrugal


# 24: Contrarian Edge

Denne blog handler meget om forfatteren Vitaliy Katsenelson og hvad han finder interessant. Han har nogle gode skrivefærdigheder samt spændende perspektiver og derfor er hans blog meget interessant. Hans tilgang til aktier og det finansielle marked er meget spændende. Han har ligeledes nogle gode reflektioner over fortiden og fremtiden indenfor økonomi.

På bloggen finder du mange artikler, som giver dig mulighed for eftertanke.

Tagline: Ingen
Investeringsemner: Økonomiske perspektiver
Hjemmeside: ContrarianEdge.com
Forfatter: Vitaliy Katsenelson
Twitter: @vitaliyk


# 25: Control your Cash

Forfatteren af denne blog, Betty og Greg, har ligeledes udgivet en bog ved navn ‘Control Your Cash: Making Money Make sense’. De giver gode og detaljerede økonomiske råd og alternativer til fx pensionsoparing. Du kan ligeledes læse, hvordan du vurderer dine investeringer. Sidens hovedregel er; tænk dig om en ekstra gang inden du beslutter dig.

Tagline: Blogging om finansiering
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, investering
Hjemmeside: controlyourcash.com
Forfatter: Betty Kincaid og Greg McFarlane
Twitter:  Ingen


# 26: Crossing Wall Street

Eddy’s blog har eksisteret siden 2005, hvor han giver råd om, hvordan man investerer. Et af hans vigtigste pointer er, at nye investorer skal købe aktier fra store virksomheder og beholde dem i længere tid.

“Jeg synes ikke at investorer beholder deres aktier i længe nok”. Som Eddy forklarer, er aktiemarkedet gået op med 145000% siden 2. verdenskrig, så ved ikke at sælge aktier fra ældre og solide virksomheder, er du mere sikker på at gøre en god investering.

Tagline: Din guide til økonomisk succes – Hosted af Eddy Elfenbein
Investeringsemner: Aktier, virksomhedsvurderinger, værdieberegninger
Hjemmeside: CrossingWallstreet.com
Forfatter: Eddy Elfenbein
Twitter: @EddyElfenbein


# 27: Darwins penge

Hold dig opdateret og uddan dig selv, og du vil opnå dine økonomiske mål, lyder det fra bloggeren bag denne hjemmeside. Webstedet er opdelt i forskellige kategorier såsom aktier, bank, skatter, karriere. Her får du information om forskellige måder at investere på og hvordan du laver spare i dit hverdagsbudget.

Tagline: Blogging om finansiering
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering
Hjemmeside: darwinsmoney.com
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter:  @EverydayFinance


# 28: Dept Discipline

Brian havde en gæld på 109.000 $ og efter fire år var han og hans familie gældsløse. De er blandt andet blevet interviewet af ‘Business Insider’, ‘YahooFinance’ og samt andre online medier. Nu er de fokuseret på at opbygge en nødopsparing og pensionsopsparing samt sørger for at kunne betale for de bedste skoler til deres børn. Brian skriver artikler, der er interessante for alle, som har interesse indenfor investeringer, skat, lån og pension.

Tagline: Blogging om finansiering
Investeringsemner: Privatøkonomi, finansiering, investeringer
Hjemmeside:  debtdiscipline.com
Forfatter: Brian
Twitter: @DebtDiscipline


# 29: Dinks Finance

Denne hjemmeside er fokuseret på nye par, der er flyttet sammen og skal have deleøkonomi. Bloggen beskriver hvordan I kan opnå jeres fælles økonomiske mål. Et par på bloggen har allerede nået 1.000.000 $ i nettoværdi og er ikke til at stoppe. Bloggen har flere forskellige kategorier, blandt andet administration af penge, fast ejendom og kreditkort. Artiklerne har en enkel og letforståelig tilgang, så alle kan være med ligegyldigt niveau.

Tagline:  Økonomi for par
Investeringsemner: privatøkonomi, forsikring, investering
Hjemmeside: dinksfinance.com
Forfatter: Mange forskellige personer
Twitter:  @dinks_finance


# 30: Dividend Growth Investor

Denne hjemmeside fokuserer på udbytte og aktier, og er målrettet for investorer, der allerede kender markedet. Investering kan være en størrelse, men bloggen er skrevet på en tydelig og detaljeret måde og i detaljeret, som giver dig et godt indblik i markederne og hvor det største udbytte ligger.

Tagline: Få finansiel uafhængighed via investering
Investeringsemner: Aktieudbytte, investeringer, aktier
Hjemmeside: dividendgrowthinvestor.com
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter: Ingen


# 31: Dividend Mantra

Jason Feber, forfatteren bag bloogen, er tidligere blevet interviewet af Yahoo! og andre relevante bloggere. Hvis du bruger mindre penge, får du en større opsparing, og en større opsparing går hånd i hånd med økonomisk frihed. Forfatteren har også skrevet en bog ved navn ‘The Dividend Mantra Way!’ og er et resumé af alle de spørgsmål, som han læser har stillet. Han giver dig også en liste over bøger, der kunne være interessante for investorer og nogle værktøjer til at hjælpe dig med at begynde at investere. Artiklerne er velskrevet på en enkel og præcis måde, så alle kan forstå dem.

Tagline: At hjælpe ‘amatør’ investorer til at blive bedre
Investeringsemner: Økonomisk uafhængighed, privatøkonomi,opsparing, investering
Hjemmeside: dividendmantra.com
Forfatter:  Jason Fieber
Twitter:  @DividendMantra


# 32: Dividend Ninja

At investere bliver ikke mere simpelt, hvis du læser med  på Dividend Ninja. På siden kan du nemlig finde information om investering beskrevet på en klar og letforståelig måde. Alt du skal vide om beskatning, aktier og investering finder du her. Der er også artikler, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan EFT’er fungerer. Bloggen har forskellige forfattere og du kan derfor finde en bred vifte af artikler indenfor emnet.

Tagline: Lær at investere som en ninja
Investeringsemner: Investering
Hjemmeside: dividendninja.com
Forfatter: Mange forskellige personer
Twitter:  @DividendNinja


# 33: DIY Investor UK

Joe er forfatter af denne blog, samt  fire e-bøger om privatøkonomi, investering og pension. Han forsøger at nå ud til alle, som har gavn af hans viden og erfaringer som investor. Han mener, at den finansielle industri kun har interesse i at sægle og ikke at rådgive folk, som gerne vil investere i aktier. Derfor besluttede han at lave en blog, som kan hjælpe dig med ikke at lave de samme fejl som ham. Bloggen indeholder alt det grundlæggende, du skal vide for at starte at investere samt et overblik over hans aktieportefølje og hvordan han genererer indkomst.

Tagline: Blogging om finansiering
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, investering
Hjemmeside: diyinvestoruk.blogspot.dk
Forfatter: Joe
Twitter: @johnhulton


# 34: Dr. Housing Bubble

Dette websted handler om boligboblen og artiklerne handler om, hvordan du kan spotte, når huse stiger uden det giver mening. Dette er en amerikansk blog og tager derfor mest udgangspunkt i den amerikanske situation. Den her dog et stort antal aktive læsere, som man helt sikkert kan lære en masse af. 

Tagline: Sådan lærte jeg at glemme boligboblen
Investeringsfag: boligmarkedet, finansiel krise, amerikanske boliger
Hjemmeside: DoctorHousingBubble.com
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter: Ingen


# 35: Empowered Dollar

Stephanie Halligan, forfatteren bag denne side, er til dagligt uddannelseskonsulent indenfor finans. På hjemmesiden skriver hun om investeringer og hvordan hun lægger sine egne budgetter ved brug af software. Samtidig er bloggen personlig, hvor hun fortæller om, hvordan det er at arbejde hjemmefra og sin passion for at tegne. Artiklerne er velskrevne og egnet for alle.

Tagline: Personlig finansiering
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, investering
Hjemmeside: empowereddollar.com
Forfatter: Stephanie Halligan
Twitter:  @StephHalligan


# 36: Enough Wealth

Denne hjemmeside beskriver forfatterens personlige økonomi med månedlige rapporter om hans nettoværdi. Forfatteren beskriver på en præcis måde hans portefølje, og hvordan situationen på de forskellige markeder, får værdien af hans aktier til at stige eller falde. Han er ærlig omkring han økonomi og du kan derfor også finde hans personlige budgetter. Bloggen giver dig god mulighed for at lære om investering og budgettering.

Tagline: Personlig finansiering
Investeringsemner: finansiering, aktier
Hjemmeside: enoughwealth.com
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter: Ingen


# 37: Epic Finances

Lav en informationssøgning og uddan dig selv, før du springer ud i at investere. Sådan lyder de vise ord fra forfatteren bag denne hjemmeside. Denne hjemmeside handler om økonomi, investering og opsparing, men er målrettet folk som allerede har en generel forståelse af markedet. At give økonomiske tips er det vigtigste formål med bloggen.

Tagline:  Blogging om finansiering
Investeringsemner: Investering, privatøkonomi, finansiering
Hjemmeside: epicfinances.com
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter: Ingen


# 38: Eyes on the Dollar

Når man skal lærer noget nyt, er man nødt til at starte fra begyndelsen. Hvis du gerne vil lære at investere, kan du på denne blog finde ud af hvor du skal starte og hvordan du kan udvikle dig.

Gæld er også et vigtigt område og endnu vigtigere er det at holde sig ude af gæld. Der er mange måder at investere på og bloggen giver dig indblik i disse. Forfatteren af bloggen, Kim, fortæller om blandt andet om fast ejendom, som var hvad hun investerede i. Artiklerne er nemme at læse og underholdende.

Tagline: Blogging om finansiering
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, investering
Hjemmeside: eyesonthedollar.com
Forfatter: Kim
Twitter: @Eyesonthedollar


# 39: FI Fighter

Forfatteren oprettet en aktieportefølje for at nå økonomisk frihed, og får på nuværende tidspunkt en god passiv indkomst passiv indkomst fra investering i ædel metaller og fast ejendom. Webstedet er opdelt efter typen af investeringer og indeholder detaljerede tabeller og diagrammer over investeringerne i hver enkelt kategori. Hvis du har brug for motivation til at begynde at investere, er du kommet til den rigtige blog. Vi anbefaler dig at gå ind i ‘Post-FI’ kategorien.

Tagline: Finansiel uafhængighed
Investeringsemner: Finansiel frihed, privatøkonomi, investeringer
Hjemmeside: fifighter.com
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter: @FI_Fighter


# 40: Finance Wand

Denne hjemmeside er velorganiseret og har en lang række kategorier om finansiering og investering. Du kan også opnå økonomisk frihed ved at tjekke denne blog. Kategorier dækker blandt andet gæld, kreditkort, budgettering, forsikring, realkreditlån med mere. Du kan også finde gode infografikker med forskellige økonomiske tips.

Tagline: Finans blog
Investeringsemner: Finansiel frihed, privatøkonomi, opsparing, opsparing
Hjemmeside: financewand.com
Forfatter: Jonny
Twitter:  @jonnyswand


# 41: Financial Highway

Denne blog har flere forfattere og målet med den er at give viden indenfor økonomi. På bloggen skrives der om flere forskellige emner indenfor investering og hvordan man sparer penge… Bloggen forklarer nemt og klar, hvordan du kan planlægge din økonomi og blive ansvarlig med dine penge.

Tagline: At give viden om økonomi til almindelige mennesker
Investeringsemner: Økonomi, finansiering, skatter, pension, opsparing
Hjemmeside: financialhighway.com
Forfatter: Mange forskellige personer
Twitter: Ingen


# 42: Finansiel mentor

Financial Mentor-webstedet kan måske ikke kategoriseres som en blog, men hjemmesiden tilbyder ikke desto mindre nogle gode gratis ting, som er relevant for dig, som går op i økonomi og investering. Du kan blandt andet prøve “Millionaire Calculator” og 79 andre regnemaskiner på siden. Gå direkte til regnemaskinerne, klik her. Som mange andre bloggere tilbyder han en “Start her” sektion med meget indhold, som nye investorer kan begynde med.

Tagline: Finansiel Frihed til kloge mennesker
Investeringsemner: Investering, pension, Boliglån
Hjemmeside: FinancialMentor.com
Forfatter: Todd R. Tresidder
Twitter: @financialmentor


# 43: Financial Samurai

Siden finanskrisen har mere end 20.000.000 mennesker besøgt denne blog, og mere end 1.000.000 læsere besøger i gennemsnit siden hver måned. Man derfor nemt konkludere, at bloggen er meget kendt. Bloggen er skrevet af en tidligere corporate MBA-uddannet investeringsmedarbejder, der siden 2012 har arbejdet fuldtid på sin blog. hans investeringer og hans bog “How to Engineer Your Layoff” og hans e-bog med samme navn som bloggen.

Et af de mest populære blogindlæg er “Hvor mange penge gør de øverste indkomster, der tjener?” med mere end 1.240 kommentarer.

Tagline: At afsløre økonomisk mysterier
Investeringsemner: privatøkonomi, Investeringer, tidlig pensionering
Hjemmeside: FinancialSamurai.com
Forfatter: Sam Dogan
Twitter: @financialsamura


# 44: Finansielle Tales

Bogen ‘Finansielle Tales’ og navnet på hjemmesiden refererer til, hvordan forfatterne bruger historier til at forklare økonomi, så det er let forståeligt. Afhængigt, hvor risikovillig du er og hvilken strategi du vil følge, kan du via bloggen let bestemme, hvordan du har lyst til at investere.

Tagline: Blogging om finansiering
Investeringsemner: Finansiering, investering, pension
Hjemmeside: financialtales.com
Forfatter: Carlos Sera
Twitter:  @FinancialTales


# 45: Financial Uproar

Denne blog fortæller på en pædagogisk måde,  hvordan man investerer bedre og opsparer flere penge. Han har også nogle artikler, hvor han forklarer, hvordan man tjener penge med blogs, som han fx gør. Andre artikler er mere fokuseret på aktier, men ligegyldigt emnet formår forfatteren at gøre selv de sværeste emner meget letforståelige.

Tagline: Blogging om økonomi
Investeringsemner: Investering, fiinansiering
Hjemmeside: financialuproar.com
Forfatter: Nelson
Twitter:  @financialuproar


# 46: Fitz Villafuerte

Gnnem bloggen vil Fitz Villafuerte  inspirere andre mennesker til at nå deres mål og få økonomisk frihed. Fitz forsøger ligeledes selv at nå det mål. På nuværende tidspunkt arbejder han hjemmefra, så han har mere tid til sig selv og hans investeringer. På den måde øger han sin passive indkomst. På hjemmesiden kan du blandt andet finde artikler om, hvordan man investerer og om pension. Bloggen giver gode råd på en letforståelig måde.

Tagline: Finansiel frihed
Investeringsemner: Økonomisk frihed, personlig finansiering
Hjemmeside: fitzvillafuerte.com
Forfatter: Fitz Villafuerte
Twitter: @brodfitz


# 47: Free Money Wisdom

Denne hjemmeside hjælper dig med din personlige økonomi og helt specifikt, hvordan og hvor du skal begynde med at investere. Forfatteren vejleder på en god og letforståelig måde. Bloggen har også en liste over de bedste banker og bedste mæglere. Han tilbyder ligeledes et e-kursus med de tiltag, der skal til for at være økonomisk uafhængig, når du går på pension.

Tagline: Investering for amatører
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, investering
Hjemmeside: freemoneywisdom.com
Forfatter: Jon the Saver
Twitter:  @freemoneywisdom


# 48: Freedom Thirty Five Blog

Målet er at opnå økonomisk frihed, inden forfatteren bliver 35 år. Investering er måden at gøre det på,  og forfatteren anvender blandt andet fast ejendom, aktier og landbrug til at gøre dette. Bloggen giver ligeledes indblik i de bedste måder at investere på. Artiklerne er velskrevet, og gør at alle kan forsøge sig med at investere efter at have læst dem. Forfatteren af ​​bloggen fortæller dig også, at gæld ikke behøver at være dårlig, hvis du bruger den på den rigtige måde.

Tagline: Finansiel uafhængighed
Investeringsemner: Økonomisk frihed, personlig finansiering, gæld
Hjemmeside: freedomthirtyfiveblog.com
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter: @ Liquid_f35


# 49: Frugal Rules

Denne hjemmeside handler om at reducere din gæld, opspare og investere for at opnå økonomisk frihed. Forfatterne giver råd til, hvordan man ved sparsommelighed kan nå dette mål. Bloggen fokuserer på alle stadier i dit liv og hjælper dig med at visualisere, hvad du skal gøre for at få en god pensionsopsparing og generelt, hvordan du bruger dine penge på en fornuftig måde.

Tagline:  To pursue a wasteless life
Investeringsemner: privatøkonomi, opsparing, investering, pension
Hjemmeside: frugalrules.com
Forfatter: John og mange andre
Twitter:  @FrugalRules


# 50: GenXFinance

Denne hjemmeside forklarer ud fra forfatterens egne erfaringer, hvad du skal investere i og prioriterer i hverdagen for at nå dine mål. Hans skrivefærdigheder er meget gode og hans historie er ligeledes meget interessant, så du kan lære en del af at følge hans økonomiske rejse. Forfatteren af denne blog, giver dig de vigtigste elementer du skal fokusere på, når du vil opbygge din formue.

Tagline: Tips til en god privatøkonomi og maximal fortjeneste
Investeringsemner: privatøkonomi, investering
Hjemmeside: genxfinance.com
Forfatter: KC Beavers
Twitter:  @kcbeavers


# 51: Get Rich Slowly

Denne hjemmeside har vundet prisen for Best blog af ‘Times Magazine’. Denne blog dækker forskellige kategorier inden for opsparing, kreditkort, forsikring, karriere og uddannelse. De har også et forum, så alle kan dele deres udfordringer og lære af hinanden. Bloggen har efterhånden 10 år på bagen og er for alle der har brug for økonomisk rådgivning. En nem og læsevenlig blog.

Tagline: Blog om finansiering
Investeringsemner: privatøkonomi, opsparing
Hjemmeside: getrichslowly.org/blog/
Forfatter:  Mange forskellige personer
Twitter: @GetRichSlowly


# 52: Getting your Financial Ducks in a Row

Bloggen er skrevet af den økonomiske rådgiver, Jim, og handler om, hvordan du får du forstår de forskellige skatter du betaler. Forfatteren af denne blog, har også skrevet to bøger –  “A Social Securiy Owner’s Manual” og “An IRA Owner’s Manual”.

Tagline: Økonomisk rådgivning indenfor: IRA, Socialsikring, indkomstskat og andre økonomiske perspektive
Investeringsemner: IRA, Skat, økonomisk rådgivning, finansiering
Hjemmeside: FinancialDucksInARow.com
Forfatter: Jim Blankenship
Twitter: @financialducks


# 53: Good financial Cents

Forfatteren bag denne blog, Jeff Rose, synes at være en blanding mellem liv coach og finansiel rådgiver. Ligesom mange andre bloggere er han også en certificeret Financial Planner, hvilket i USA har en virkelig stor betydning.

Han har en virkelig god skrivestil, hvilket giver hans hjemmeside et kvalitetsstempel. Han bruger ligeledes ikke store ord, som almindelige mennesker ikke forstår. Ét af hans mest populære blogindlæg er “7 Finansielle rådgivere, jeg gerne vil slå i ansigtet”.

Udover bloggen har Jeff også skrevet en bog og mere end 35.000 abonnerer på hans nyhedsbrev.

Tagline: At forstå din økonomi på en fornuftig måde
Investeringsemner: Personlige økonomi, Investering
Hjemmeside: GoodFinancialCents.com
Forfatter: Jeff Rose
Twitter: @jjeffrose


# 54: Hope to Prosper

Forfatteren skriver altid en konklusion i alle hans artikler, hvilket gør dem let overskueligt. De indeholder ligeledes altid et citat fra en person, som relaterer sig til emnet, og  gør læsningen ret  underholdende. Via sin blog, Bret forklarer sine tanker om finansielle nyheder i verden, finansielle værktøjer og opfordrer folk til og begynde at investere.

Tagline: Tag kontrol over din økonomi
Investeringsemner: privatøkonomi, pensionering
Hjemmeside: hopetoprosper.com
Forfatter: Bret
Twitter: @HopeToProsper


# 55: How Important is your Finance

Denne blog indeholder tips til investorer og små virksomheder. Budgettering, forsikring og endda livsforsikring er nogle af emnerne på denne hjemmeside. På bloggen er der også rådgivning om juridisk finansiering, hvilket er noget, der er meget vigtigt, men som meget få prioriterer. Bloggen er ligeledes enkel og letforståelig for alle.

Tagline: Blogging om finansiering
Investeringsemner: Personlig finansiering, business
Hjemmeside: howimportantisyourfinance.com
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter: Ingen


# 56: I Am 1 Percent

Forfatteren, Edwin, presser dig til at blive en del af de 1% højeste indkomstmodtagere i USA. Denne hjemmeside er godt designet og opdelt i flere kategorier indenfor kreditkort, karriere, fast ejendom, udgifter og rigdom. Edwin giver dig strategier til, hvordan du kan styre dine penge. Derudover forklarer han, hvordan man tjener penge på at skrive blogs, som er det han lever af på nuværende tidspunkt.

Tagline:  Kom tæt på toppen
Investeringsemner: investering, finansiering
Hjemmeside: iam1percent.com
Forfatter: Edwin C
T
witter:  @ Iam1percentblog


# 57: Intelligent Speculator

Forfatteren giver dig detaljeret information  om investering og  giver dig ligeledes en grundlæggende viden om forskellige markeder. Hvis du er interesseret i investeringer og aktier, forklarer denne hjemmeside alt. Lige fra,  hvordan man starter en portefølje med næsten ingen penge til, hvordan du holder dig opdateret omkring dine markeder.

Tagline: Hvad du skal overveje inden du investerer
Investeringsemner: privatøkonomi, aktier, investering
Hjemmeside: intelligentspeculator.net
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter:  @intelligentspec


# 58: Invest it Wisely

Forfatternes livsfilosofi er at have en god balance mellem sundhed og rigdom, og det er derfor også det som bloggen handler om. Deres mål er at forøge din livsværdi ved få dig til at træffe de rigtig økonomiske valg. Bloggen giver dig ligeledes nogle værktøjer til at gøre det. Artiklerne er egnet for alle.

Tagline: Blogging om finansiering
Investeringsemner: Personlig finansiering, investering
Hjemmeside: investitwisely.com
Forfatter: Mich og Kevin
Twitter: @InvestItWisely


# 59: Investor Junkie

Dette er ikke en stor blog med masser af indhold, men forfatteren, Larry, har dog en cool guide til hvordan du kommer i gang med at investere. Guiden indeholder 9 trin, han mener, du bør tage, før du begynder at investere. Efter at have læst trinene kan du tilmelde dig nyhedsbrevet for at få mere relevant information om investering.

Tagline: Ingen
Investeringsemner: privatøkonomi, investering
Hjemmeside: InvestorJunkie.com
Forfatter: Larry Ludwig
Twitter: @InvestorJunkie


# 60: Kitces

Bloggen er skrevet af den certificerede økonomiske rådgiver Michael Kitces. Michael holder 50-70 konferencer konferencer om året, og hans blog har omkring 150.000 unikke besøgende hver måned. Michael har også en medlemsafdeling med mere end 1.000 betalende medlemmer. Hans medlemsgebyr starter ved $ 5 om måneden og går op til  $ 349 pr. År.

Hans mest populære blogindlæg er “10 tips til nye finansielle planlæggere som forbedrer din karriere” og “De 12 bedste konferencer for finansielle rådgivere i 2016” – mon ikke der også er en god en fra i år?

Tagline: Nerds Eye View
Investeringsemner: Investering, Forsikring, Gæld, privatøkonomi
Hjemmeside: Kitces.com
Forfatter: Michael Kitces
Twitter: @MichaelKitces


# 61: Learn Bonds

Bloggen Learn Bonds giver dig de seneste nyheder indenfor bilindustrien, energi og sundhedspleje.Nyhederne formidles fra fagfolk til investorer. Når du skal investere, er det vigtigt at kende branchen, som du vil satse på. Heldigvis hjælper denne blog dig med at gøre det. Der er også en række investeringsguides og oplysninger om aktiemarkedet, som du kan få gavn af.

Tagline: Investeringer, industrier, finansielle markeder
Investeringsemner: Økonomi, investering, nyheder, obligationer og aktier
Hjemmeside: learningbonds.com
Forfatter: Mange forskellige personer
Twitter:  @LearnBonds


# 62: Life and a Budget

Latoya har en gæld, som hun gerne vil af med. Denne beskriver hendes rejse frem til hun er gældfri, da hun ønsker, at advarer andre og forhindre dem at lave de samme fejl end hende. Denne blog er let overskuelig og der er masser af artikler at læse. Du kan bl.a. finde artikler indenfor budget, opsparing og kredit. Hver måned viser hun sine mål for perioden, samt en oversigt over hendes indkomst, og laver relevante artikler som kan lære dig at kontrollere din økonomi.

Tagline: Du kan godt have et liv på budget
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, budgetter
Hjemmeside: lifeandabudget.com
Forfatter: Latoya Scott
Twitter: @lifeandabudget


# 63: Mad Fientist

Leder du efter økonomisk frihed? Du kan godt tidligt på pension, hvis du bruger den hjemmeside rigtigt! Forfatteren bag denne hjemmeside har studeret og analyseret mange investerings hjemmeside og opsamlet en masse gode strategier, som du kan nyde godt af.

Du kan også finde motiverende podcasts, hvor forfatteren interviewer folk, der allerede har nået økonomisk uafhængighed. Derudover er forfatteren blevet offentliggjort i ‘Forbes’ og ‘Business Insider’. Han skriver meget klart og præcist, så alle kan være med. Han viser dig ligeledes værktøjer til at hjælpe dig med at analysere din økonomiske situation.

Tagline: Finansiel uafhængighed
Investeringsemner: Investeringer, privatøkonomi, finansiering
Hjemmeside: madfientist.com
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter: @madfientist


# 64: Magical Penny

Adam, forfatteren af Magical penny, har opdelt hjemmesiden i forskellige kategorier, så du let kan finde rundt i indholdet. Han pointe med bloggen er at lære dig at spare og bruge dine penge klogt, så hver krone kan vokse sig større. Desuden giver han dig om forskellige slags investeringer, så det er lettere for dig selv at investere.

Tagline:  Intelligente strategier til at opspare penge
Investeringsemner:  Finansiel forvaltning, økonomisk frihed, personlig finansiering, opsparing
Hjemmeside: magicalpenny.com  
Forfatter: Adam Piplica
Twitter:  @Magicalpenny


# 65: Making Sense of Cents

Hun betalte sit studielån takket være en online indkomst for hendes hjemmeside på over $ 20.000 pr. Måned. Hun har også modtaget flere priser for sin blog. Hendes blog er opdelt i forskellige kategorier (kreditkort, gældsreduktion, fast ejendom, iværksætteri og andet). Hun skriver også indlæg om sit personlige liv baseret på egne økonomiske erfaringer.

Tagline: Hvordan du reducerer din gæld, laver en opsparing og stadig nyder livet Investeringsemner: privatøkonomi, pension, opsparíng
Hjemmeside: makingsenseofcents.com
Forfatter: Michelle Schroeder-Gardner
Twitter:  @SenseofCents


# 66: Million Dollar Journey

Frugal Trader har, sammen med flere bloggere og online forfattere, udgivet bogen ‘The Beginner’s Guide to Save & Investing for Canadians’, og han er også blevet anerkendt af nogle af de mest kendte aviser i Canada. Hans blog forklarer klart og nøjagtigt læseren, hvordan man skaber passiv indkomst og hvordan man opnår økonomisk frihed som helt almindelig person.

Han har opdelt sin hjemmeside, så det er meget nemt at finde de rigtige artikler, når du skal starte din egen investeringsrejse.

Tagline: Hvordan man kan nå 1 mio $ i opsparing
Investeringsemner: Personlig finansiering og investering, skat, passiv indkomst
Hjemmeside: milliondollarjourney.com
Forfatter: Frugal Trader
Twitter:  @FrugalTrader


# 67: Millionaire Educator

Her kan du se Ed’s personlige økonomi og hans mål. Du kan også finde flere podcast interviews. Han ligger tabeller op med finansielle data om forskellige markeder, som han opdaterer løbende. Han gør ligeledes informationen let at forstå. Ed skriver også artikler, som kan hjælpe familier med at spare penge og leve et mere sparsomt liv.

Tagline: Finansiel uafhængighed
Investeringsemner: Investeringer, opsparing, privatøkonomi
Hjemmeside: millionaireeducator.com
Forfatter: Ed Mills
Twitter: @Ed_Mills_


# 68: Mister Hawkes

Han har tre kategorier som handler om karriere, gæld og investering. Hans blog er forholdsvis ny og har stor brugervenlighed. Artiklerne er ligeledes skrevet på en uformel og klar måde. Hans personlige økonomi går i den rigtige retning, selv om han stadig har gæld, som han gerne vil af med. Denne blog følger hans økonomiske udvikling.

Tagline: Finansiel uafhængighed
Investeringsemner: privatøkonomi, økonomisk frihed, investering, gæld
Hjemmeside: misterhawkes.com  
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter: Ingen


# 69: Monevator

Denne hjemmeside har flere kategorier, men af økonomiske emner kan der nævnes indtjening og investeringer. Forfatteren af bloggen hjælper de “amatør” investorer. Han hjælper ligeledes dig med at spare og være tålmodig med din økonomi. Ved at bruge dine penge fornuftigt kan du blive  økonomisk uafhængighed. Forfatteren skriver om både indtjeningen, men også den risiko der er, når du investerer dine penge.

Tagline: Hold en god balance mellem livet og din økonomi
Investeringsemner: IRA, investeringer, passiv indkomst
Hjemmeside: monevator.com
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter:  @Monevator


# 70: Money Bacon

Han blev gældsfri og besluttede at dele sin oplevelse og budgetter med andre mennesker, der forsøger at nå deres mål. Det er svært at undgå at stifte gæld, og han lægger derfor også vægt på, at det ikke er verdens undergang, hvis du har behov for at stifte gæld. Det er blot vigtigt at holde øje med dit budget og holde med dine mål. Du kan også se hans månedlige budget med en beskrivelse og kommentarer omkring hans økonomiske valg.

Tagline: Blogging om finansiering
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, opsparing
Hjemmeside: moneybacon.com/money
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter: @MoneyBaconGuy


# 71: Money Infant

Hvis du ikke er begyndt at investere endnu, er dette en god hjemmeside at starte med. På denne blog analyserer forfatteren, Steve Walters, markeder, aktier, så du kan får en bedre forståelse for investering. Ved at opnå denne forståeæde har du lettere ved at komme i gang uden at lave fejl.

Tagline: Investering til begyndere
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, investering
Hjemmeside: moneyinfant.com
Forfatter: Steve Walters
Twitter:  @MoneyInfant


# 72: Money Saving Expert

Denne hjemmeside har vundet flere priser, og fokuserer på at hjælpe dig med at spare penge. Den giver ligeledes økonomisk vejledning til alle interesserede. Du kan finde artikler og vejledninger til, hvordan man køber sit første hus, om studielån og tips, så du bliver ikke snydt som forbruger.

Tagline: Personlig finansiering
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, opsparing, investering
Hjemmeside: moneysavingexpert.com
Forfatter: Martin Lewis
Twitter: @MartinSLewis


# 73: Money Smart Guides

Joh Dulin, forfatteren af denne blog, har en grad i finansiel planlægning, men havde samtidig selv nogle gældsproblemer. Han formåede heldigvis at blive gældsfri. Efter denne oplevelse besluttede han at hjælpe enhver person, som har brug for vejledning omkring sin personlige økonomi. En af de største stressfaktorer i menneskers liv er penge, men hvis du studerer denne side nøje, vil dit syn på det måske ændrer sig.

Tagline: Undervisning i, hvordan man investerer
Investeringsemner: Investering
Hjemmeside: moneysmartguides.com
Forfatter:  Joh Dulin
Twitter:  @MoneySma


# 74: Money Smarts Blog

Denne blog indeholder tips om, hvordan man sparer penge og hvordan man forbedrer livskvaliteten uden at bruge mange penge. Mike Holman hjælper dig også med at investere og han har faktisk lavet en artikel, der forklarer, trin for trin om, hvordan man investerer i aktier. Han bruger en simpel tilgang til en ikke så simpel aktivitet – og dét virker!

Tagline: Alle kan investere
Investeringsemner: privatøkonomi, investering, aktier
Hjemmeside: moneysmartsblog.com
Forfatter: Mike Holman
Twitter: Ingen


# 75: MoneyNing

Denne hjemmeside er meget amerikansk, men du kan stadig bruge mange af deres blogindlæg. Deres indlæg forklarer primært, hvorfor det er vigtigt at holde øje med sine penge. Den beskriver også, hvordan du leve dit liv godt, uden at bruge alverdens penge. Bloggen har også nogle gode indlæg om f.eks. Realkreditlån.

Tagline: En personlig finansiel blog, hvor vi deler indsigt i at spare penge, investere, for at opnå økonomisk frihed.
Investeringsemner: Opsparing,  investeringer
Hjemmeside: MoneyNing.com
Forfatter: Mange forskellige personer
Twitter:  @MoneyNing


# 76: Mr Everyday Dollar

Chris Reining er økonomisk uafhængig i en alder af 35. Du kan på hans blog finde en guide til, hvordan du investerer i aktier og faktisk tjener penge på. Artiklerne er skrevet på en rigtig præcis måde, så selv om du ikke har baggrundsviden om økonomi, kan du være med. Chris forklarer hvert emne som det er vigtigt at vide noget om, når du skal investere. På den måde laver du ikke fejl i dine investering på grund af uvidenhed.

Tagline: Alle kan blive rige
Investeringsemner: økonomisk frihed, pension, investering
Hjemmeside: mreverydaydollar.com
Forfatter:  Chris Reining
Twitter:  @ChrisJReining


# 77: My Financial Journey

På denne hjemmeside, kan du følge med i, hvordan forfatterens pensionsopsparing øges over tid. Forfatteren beskriver sin personlige økonomi og giver indblik i, hvad der er de bedste og de værste aktier, man kan investere i. For at kunne forstår bloggen, skal man have en grundlgægende forståelse indenfor økonomi og investering.

Tagline: Personlig finansiering
Investeringsemner: investering, pensionering, aktier
Hjemmeside: myfinancialjourney.com
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter: Ingen


# 78: My Investing Blog

Alle kan investere! Så hellere gøre det selv end at betale penge for, at andre gør det for dig. Med ‘Min investerings blog’ finder du tips til et sparsomt liv,,hvordan man holder et budget og meget mere. Hank forbinder dig også med andre bloggere, som kan hjælpe med at forbedre din økonomi.

Tagline: Investering er ikke for eliten; alle kan gøre det
Investeringsfag: investeringer, privatøkonomi, finansiering, pension
Hjemmeside:  myinvestingblog.com
Forfatter: Hank
Twitter:  @hank_MiB


# 79: My Money blog

Denne hjemmeside kommer med nogle meget gode råd til hvordan du bruger dine penge mest fornuftigt.

Bloggen er opdelt i fire kategorier: tidlig pensionering, investering, opsparing og kreditkort.

I kategorierne, hvor han forklarer, hvad du skal gøre med dine penge i stedet for at bruge dem – så som at investere dem.

Tidlig pensionering

I dette afsnit, forklarer Jonathan, hvordan du skal håndtere dine penge,  så du kan gå tidligt på pension. Hans guide er stadig under udvikling, så hvis du er interesseret i en tidlig pensionering, kan du sagtens nå at følge med.

Investering

I investeringsguiden fortæller han, hvad der er værd at vide, når du begynder at investere. Han forklarer desuden risikoen vs afkastet af en investering og hvorfor du kun bør investere penge, hvis du flere end du skal bruge for at leve.

Opsparingstips

Dette afsnit har han opdelt i flere kategorier: Bolig, Transport / Biler, Fødevarer og Mobil og telefon. Han får dig til at tænke på, hvordan du skal bruge dine penge og hvordan du kan få kontrol over din økonomi. Det vigtigste er, at du kun køber de ting, du har brug for og ikke overforbruger og impulskøber. Det er fx også unødvendigt at købe et meget stort hus, hvis du er alene, eller at købe en bil, hvis du bor tæt på dit arbejde.

Kreditkort

I dette afsnit forklarer han, hvordan du bruger dit kreditkort, så du ikke får gæld, men derimod opspare penge.

Tagline: Ingen
Investeringsemner: Tidlig pension, Investering, opsparing
Hjemmeside: MyMoneyBlog.com
Forfatter: Jonathan
Twitter: @mymoneyblog


# 80: My personal Finance Journey

Manden bag bloggen, Jacob, forklarer, hvordan man laver en plan og strategi for sine investeringer. Denne blog vil hjælpe den almindelige mand alt, hvad der er værd at vide om forsikring, skatter, investering m.m. På bloggen deler han al hans viden om økonomi. Bloggen har også et fora, hvor alle kan dele deres viden og erfaring med privatøkonomi.

På siden er der et “First Time Visitor?”-afsnit, som fortæller en, hvor man skal starte med at læse, hvis man er “begynder”. Nemt og overskuelig blog.

Tagline: Guide til at planlægge en strategi for din personlige økonomi
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, investeringer, kapitalforvaltning
Hjemmeside: mypersonalfinancejourney.com
Forfatter: Jacob
Twitter:  @MyPFJourney


# 81: NerdWallet

Denne hjemmeside er virkelig god og letforståelig.

Desuden fremhæver de, hvilke oplysninger er de vigtigste på siden, så det er nemt at finde, hvad man har brug for. Deres blogindlæg om de bedste online-mæglere til aktiehandel i 2016 er et rigtig godt og brugbart indlæg, hvor han sammenligner de bedste mæglere i forhold til, hvilket behov man har.

Tagline:  Ingen
Investeringsemner:  Sammenligning af finansielle løsninger, investering, aktier
Hjemmeside:  nerdwallet.com
Forfatter:  Mange forskellige personer
Twitter:  @NerdWallet


# 82: Novel Investor

Denen blog er velskrevet og velorganiseret. Kategorien ‘Værktøjer’ beskriver en masse økonomiske værktøjer, som forfatteren mener er relevante til at bruge til investering. På bloggen deler forfatteren en masse god viden, og laver ligeledes overskuelig artikler med relevante links, hvis man har lyst til en uddybning af emnet.

Tagline: Investing wisdom
Investeringsemner: Investering
Hjemmeside: novelinvestor.com
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter:  @NovelInvestor


# 83: Oblivious Investor

Den økonomiske rådgiver, Mike, har levet af at sælge finansielle fagbøger siden 2008. Han arbejder ligeledes som selvstændig rådgiver.

Mikes blog indeholder mange gode ting, eksempelvis hans indlæg “8 Simple Portfolios”, hvor han giver han dig en præcis og ligefrem måde at konstruere en aktieportefølje på. Han refererer selv til det som en simpel portefølje, som alle kan være med på, selvom man ikke følger så meget med i de finansielle nyheder.

Tagline: Simple aktier, som styrer sig selv
Investering Emner: Investering, privatøkonomi, Aktier, Skat
Hjemmeside: ObliviousInvestor.com
Forfatter: Mike Piper
Twitter: @michaelrpiper


# 84: One Smart Dollar

Denne hjemmeside har forskellige kategorier, men er specifikt egnet til at forbedre sin personlige økonomi. Bloggen kommer ind på alle aspekter, som alle medregnes, når vi taler om penge. Alle områder, de går igennem, fra banken til butikken. Pension er også et emne, de fokuserer på. De har for eksempel et indlæg om, hvordan man opbygger portefølje, som bliver ved med at vokse, når du går på pension. Derudover holder bloggen dig opdateret med de seneste nyheder om økonomi og investeringer.

Tagline: Hver dollar tæller
Investeringsemner: Personlig investering
Hjemmeside: onesmartdollar.com
Forfatter: Mange forskellige personer
Twitter:  @OneSmartDollar


# 85: Peridot Capitalist

Dette er ikke rigtig en blog, men den har alligevel fundet sin vej til denne liste. Dette fordi forfatteren laver nogle rigtige gode økonomi antagelser på twitter. Derfor er det på sin plads at give “bloggen” et sted på denne liste.

Tagline: Kapitalforvaltning
Investeringsemner: Investeringsrådgivning
Hjemmeside: Peridotcapital.com  
Forfatter: Chad Brand
Twitter: @peridotcapital


# 86: PF Advice

Økonomi er en vigtigt ting at tage stilling til i hverdagen. På denne hjemmeside kan du finde forskellige emner indenfor økonomi. De har alle det tilfælles, at målet er at hjælpe dig med at spare penge og forstå, hvordan man får en sund økonomi. Der lægges også vægt på, hvorfor det er vigtigt at have styr på sin økonomi, der fungerer lidt som en motiverende faktor.

Tagline:  Blogging om finansiering
Investeringsemner:  privatøkonomi, opsparing
Hjemmeside: pfadvice.com
Forfatter: Mange forskellige personer
Twitter: Ingen


# 87: Planting Money Seeds

Forfatteren bag denne blog, Miranda, har vundet 3rd Annual Plutus Awards (personal finance online community) og er blevet nævnt af mange forskellige medier i forbindelse med økonomi. Miranda deler sin blog i tre forskellige områder: finansiering, investering og iværksætteri. Hun forklarer nemt, hvordan man investerer med omtanke, og med dine mål og prioriteter i baghovedet. Miranda mener også, at du skal holde godt øje med dine skatteudgifter, for at lære din økonomiske situation – dette relaterer sig selvfølgelig mest til den amerikanske økonomi.

Tagline: Nå dine mål ved at administrere din økonomi
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, iværksætteri, investering
Hjemmeside: plantingmoneyseeds.com
Forfatter: Miranda Marquit
Twitter:  @Marquit


# 88: Planting our Pennies

Parret bag denne blog ønsker at nå økonomisk frihed. For deres vedkommende er økonomiske frihed, dog ikke lig med et kæmpe pengebeløb på deres opsparingskonto. De investerer kun  små beløb af gangen, og holder på den måde risikoen nede. På hjemmesiden kan du også finde deres resultatopgørelse og balance for hver måned. Bloggen har både øknomiske kategorier, men også mere personlig emner – fx har de en sektion for deres kat.

Tagline: Blogging om finansiering
Investeringsemner: privatøkonomi, pensionering, investering
Hjemmeside:  plantingourpennies.com
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter: Ingen


# 89: Pragmatic Capitalism

Cullen Roche, forfatteren bag bloggen, skriver for at dele viden og for at lære selv. Cullen mener, at økonomien er risikabel, og han giver derfor sit synspunkt på, hvad der vil være godt for verden. Han vil gerne give dig så meget økonomisk viden som muligt. For at hjælpe det på vej, har han et forum på hans hjemmeside, hvor alle kan give deres input og erfaringer til de økonomiske emner han bringer op.. Hanl viser dig også, hvilke slags investeringsstrategier du kan vælge.

Tagline: Blogging om finansiering
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, investering
Hjemmeside: pragcap.com
Forfatter:  Cullen Roche
Twitter: @cullenroche


# 90: Punch Debt in the Face

Denne hjemmeside handler primært om tips til investering og gæld. På bloggen kan man også lære at lave et budget og efterfølgende at kontrollere det – alt sammen på begynderniveau. Artiklerne er velskrevet og nemme at læse, selvom de nogle gange omhandler tunge emner.. Der er ligeledes masser af gode tricks til hvordan du investerer med den lavest mulige risiko. Forfatteren skriver også om karriere og hvordan du kan spare penge i hverdagen.

Tagline: Blogging om økonomi
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, gæld, investering
Hjemmeside: punchdebtintheface.com
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter: Ingen


# 91: Retire by 40

Den tidligere ingeniør, Joe, gik på pension som 38 og blev fuldtidsblogger / far, og nu lever han af sine aktier, udlejningsejendomme og online indkomst. Retireby40 er en blog om at komme ud af økonomi ræset og nyde livet.

Det ser ud til, at Joe stadig arbejder hjemmefra på egne projekter, så man måske ikke helt kalde det at være pensioneret, men mere en henvisning til at tjene penge ved at gøre, hvad du lyst till.

Efter to år uden et dagligt job, overvejer han at starte sin egen virksomhed, men han gider dog ikke tilbage til et almindeligt 9-17 job.

Joe Udo udsender hver måned en oversigt over hans personlig pengestrøm, som man kan kan finde inspiration i. Her kan man blandt andet se, at han tjener lidt over $ 2.000 om måneden ved at blogge og håber at nå et gennemsnit på 2.500 dollars om måneden inden længe. Cool hjemmeside.

Tagline: Ingen
Investeringsemner: opsparing, investering, pension
Hjemmeside: Retireby40.org
Forfatter: Joe Udo
Twitter: @retirebyforty


# 92: Save Invest Give

Forfatteren forklarer på sin hjemmeside, hvordan han formåede at opnå økonomisk frihed i slutningen af ​​40’erne. For det første – for at opnå økonomisk frihed skal du først have nedbragt din gæld og din indtægt skal vokse kontinuerligt.

Desuden beskriver forfatteren, at det er vigtigt ikke at følge alle investerings og økonomi blogs blindt. Det er ikke sikkert at de er rigtige eller at det som virker for andre også virker for dig. Kritisk tænkning er derfor nødvendigt – som det også er med alt andet i livet.

Tagline: Blogging om finansiering
Investeringsemner: Personlig finansiering, pensionering, økonomisk frihed
Hjemmeside: saveinvestgive.com
Forfatter: SB
Twitter: Ingen


# 93: Save Spend Splurge

Du skal bruge penge på ting, der er nødvendige og vigtige for dig. Det er ikke spild. Det er dog vigtigt, at din livsstil matcher din økonomi. Sherry fra Save Spend Splurge, har udviklet et værktøj, så du kan komme ud af din gæld hurtigere end nogensinde. Du kan også tjekke hendes detaljerede budgetter, som du kan finde inspiration i til din egen økonomi.

Tagline: Blogging om finansiering
Investeringsemner: privatøkonomi, pension, livsstil, opsparing, minimalisme
Hjemmeside: savespendsplurge.com
Forfatter: Sherry
Twitter: @saverspender


# 94: Saving Advice

Dette er en fuldendt hjemmeside, hvor du kan finde finansielle emner fordelt på forskellige kategorier som budgettering, forsikring og investering – alle med samme mål; at spare penge. Du kan også finde et forum, hvor du kan skrive dine egne spørgsmål eller give input til andre. Denne blog giver dig mulighed for at forbedre dine personlig opsparing og investeringer.

Tagline: Hvordan man spare, tjener og investere penge
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, investering
Hjemmeside: savingadvice.com
Forfatter: Mange forskellige personer
Twitter:  @savingadvice


# 95: Saving to Invest

Ligesom titlen antyder, er investeringer og det er at spare penge, nogle af de vigtigste punkter på denne hjemmeside. Der er mange gode artikler om for eksempel hvordan du investerer for at gå tidligt på pension. Der er også god indlæg om, hvordan du vælger det rigtige realkreditlån eller hvordan du sparer på din bilforsikring. Denne blog har også en liste med nogle af de bedste og billige online-mæglere indenfor aktier og optioner.

Tagline: Spar op og investér
Investeringsemner: Investeringer, pension, privatøkonomi, forsikring
Hjemmeside: savingtoinvest.com
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter:  @ Saving2Invest


# 96: See it market

Andrew Nyquist har lavet denne blog for at forbedre andres økonomi. Udover hans egne indlæg, kan du også finde bidrag fra andre relevante bloggere. Derudover er “See it Market” blevet omtalt ii flere medier som “Bloomberg” og “Business Insider”. Denne blog holder dig opdateret med nyheder om virksomheder, investeringer, aktier og lignende.

Tagline: Forstå de finansielle markeder
Investeringsemner: Investeringer, erhvervsnyheder, aktiemarkedet
Hjemmeside: seeitmarket.com
Forfatter: Mange forskellige personer
Twitter:  @seeitmarket


# 97: Seeking Alpha

Hovedfokuset på investeringsbloggen Seeking Alpha er, at private investorer hjælper hinanden til at forstå markedet og tjene penge. For at få den bedste oplevelse af bloggen skal du registrere dig som bruger, hvilket også betyder, at du er tvunget til at få nyhedsbreve fra bloggen. Hvis ikke du har lyst til at have en bruger, har du nemlig ikke adgang til de fleste af artiklerne. Seeking Alpha er en platform, hvor man hjælper hinanden. Derfor er bloggen næsten kun brugergeneret indhold.

Tagline: Bliv klogere, beslut dig, Investér
Investeringsemner: Markedsnyt, aktier, investeringsstrategi
Hjemmeside: Seekingalpha.com
Forfatter: Brugere af investeringsbloggen
Twitter: @SeekingAlpha


# 98: Smart on Money

Denne hjemmeside giver dig en liste over de bedste boliglånspriser, renter, kreditkort satser. Der er også en særlig forsikringskategori til din bil, helbred og hjem. Du kan også finde relevant indlæg, som kan hjælper dig med at søge job eller købe hus.

Tagline: At hjælpe med beslutninger
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering
Hjemmeside: smartonmoney.com
Forfatter: Christian Midwestern
Twitter:  @smartonmoney


#99: Squawkfox

Kerry Taylors Blog er blevet kåret til Canada’s Top Money Blogger af ‘The Globe and Mail’. Bloggen fokuserer på forbrugertips. For eksempel gode økonomiske råd til, når du skal holde bryllup, hvor du køber billigst ind og gør-det-selv tips, så du kan reparere ting i stedet for at købe et nyt produkt hver gang. Kerry har også skrevet en bog ved navn ‘397 ways to save money’ på.

Tagline: Vær opmærksom på hver en krone
Investeringsemner: privatøkonomi, investering, budgettering, spare penge
Hjemmeside: squawkfox.com
Forfatter: Kerry K. Taylor
Twitter: @squawkfox


# 100: Steadfast Finances

Denne hjemmeside giver dig tips om til at spare op, øge din indkomst og få dine penge til at vokse. Derudover er der også vejledninger for, hvordan man investerer. Forfatteren var træt af, at familie og venner altid bad om økonomiske tips, så han besluttede i stedet at skrive en blog for at dele sin viden. Han tager udgangspunkt i dine egne ​​personlige oplevelser, hvilket giver nogle gode og relaterbare råd, som kan bruges af alle.

Tagline: Investering for alle
Investeringsemner: Investering, opsparing , pension
Hjemmeside: steadfastfinances.com/blog
Forfatter: CJ
Twitter: @SFFinances


# 101: Stefanie Oconnell

Hun er en succesfuld økonomisk ekspert, økonomisk fortaler og forfatter til bogen ‘The Broke and Beautiful Life’. Hendes arbejde er blandt andet blevet omtalt i ‘The Wall Street Journal’ og ‘Forbes’. Hun forsøgte at leve den “amerikanske drøm” og kategoriserede sig selv som “sultende kunstner”. Men så begyndte hun at tage styring på sin økonomi og lærte at spare op. I stedet ende fik hun så endelig økonomisk frihed. Du læse om hendes rejse på hendes blo og, du kan også finde artikler målrettet unge, der ønsker at forbedre deres økonomiske situation.

Tagline: Blogging om økonomi
Investeringsemner: privatøkonomi, investering
Hjemmeside: stefanieoconnell.com/blog
Forfatter: Stefanie O’Connell
Twitter: @stefanieoconnel


# 102: Step Away From the Mall

Denne hjemmeside er rettet mod enhver familie eller person, som gerne vil forbedre deres økonomiske situation. Den er dog især målrettet folk med lav indkomst. Nick forklarer i sine artikler meget klart, hvad fx forex og råvarehandel er. Han fortæller også, hvordan det er bedre at spare op lidt efter lidt end slet ingenting at gøre. Desuden mener Nick også, at et godt netværk kan hjælpe ens økonomi, fordi man kan dele forskellige strategier og idéer til at spare op, investere og lignende.

Tagline: Blogging om finansiering
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, investering
Hjemmeside: stepawayfromthemall.com
Forfatter: Nick
Twitter:  @saftmblog


# 103: Stumble Forward

Denne hjemmeside viser dig, hvordan du kan vækste din virksomhed og din privatøkonomi. Dette gøres ved hjælp af artikler, podcasts, diagrammer og vejledninger. Han skriver også om hvordan du bedst styre på dine kreditkort og din gæld.

Tagline: Undgå dyre finansielle fejl
Investeringsemner: Investeringer, business, privatøkonomi
Hjemmeside: stumbleforward.com
Forfatter: Chris Holdheide
Twitter: @StumbleForward


# 104: Sure Dividend

På denne blog finde du et arkiv af kvalitetsblogindlæg om investering i aktier med sikkert udbytte. Du bør blandt andet sørge for at læse “The 8 Rules for Dividend Investing”.

Tagline: Ingen
Investeringsemner: aktieudbytte, aktier, investering
Hjemmeside: SureDividend.com
Forfatter: Ben Reynolds
Twitter: Ingen


# 105: The Cash Lifestyle

Bloggen indeholder forslag til forbedringer af livsstil og økonomi. Den giver tips til, hvad du bør tænke, når du vil købe et hus og hvordan man styrer dine udgifter. Forfatteren fokuserer også på vigtigheden af ​​at have et budget for året. Artiklerne er velskrevet med har godt og underholdende indhold.

Tagline: Blogging om finansiering
Investeringsemner: Personlig finansiering, investering, opsparing
Hjemmeside:  thecashlifestyle.com  
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter: Ingen


# 106: The College Investor

Bloggen har mere end 1.200 blogindlæg om privatøkonomi og studielån – fx hvordan du slipper af med dem. College Investor er et af de mest populære hjemmesider, når du gerne vil have tips til at komme hurtigere ud af gælden.

Bloggen er mest relevant for nuværende og tidligere amerikanske studerende. Men har også nogle gode artikler om at spare penge generelt.

Tagline: Investering & privatøkonomi for unge mennesker
Investeringsemner: At komme ud af gæld, Studielån, spare penge, tjene flere penge
Hjemmeside: TheCollegeInvestor.com
Forfatter: Robert Farrington
Twitter: @CollegeInvestin


# 107: The Dividend Guy Blog

Det er ingen hemmelighed, at dette er en blog om at finde aktier med det bedst mulige udbytte. Det var ikke Mike, som startede bloggen, men har efter han købte den, bygget den endnu større. Nogle af hans mest populære indlæg er “How to build a 6 figure income dividend portfolio” og “Ultimate guide to finding double-digit dividend growth stocks”.

Tagline: Ingen
Investeringsemner: Aktier, aktieudbytte, investering
Hjemmeside: TheDividendGuyBlog.com
Forfatter: Mike
Twitter: Ingen


# 108: The Finance Buff

Forfatteren af ​​’Explore TIPS: A Practical Guide to Investing in Treasury Inflation-Protected Securities’. Harry forklarer, at hans mål er at kunne gå på pension, når han er i 40’erne. På hans blog bruger han sine erfaringer og viden om, hvordan han forbereder din økonomi. Han skriver blandt andet om lån, forsikring og investering. Hans artikler er nemme at læse og målrettet alle.

Tagline: Sådan investerer og opsparer penge til din pension
Investeringsemner: Investering, pensionsopsparing, pension
Hjemmeside: thefinancebuff.com
Forfatter: Harry Sit
Twitter:  @TheFinanceBuff


# 109: The iBanker

Forfatteren af denne hjemmeside har tidligere udgivet en bog, og laver samtidig vejledning og kurser om økonomi. En af de gode ting ved denne blog er, at han tager udgangspunkt i hans personlige erfaringer, hvilket gør det let at sætte sig ind i emnet og forstå det.

Tagline: Blogging om banksystemer
Investeringsemner: Investment banking
Hjemmeside: theibanker.com
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter: @Theibanker


# 110: The international Finance

Bloggen er opdelt i flere kategorier som eksempelvis finans, realkreditlån, love, skatter og lån. Der er ligeledes vejledninger til, hvordan man køber en fornuftig bil, hvordan man lever et sparsomt liv og lignende. Dette er en almindelig blog, der forsøger at forklare økonomiske problemer, som kan hjælpe andre mennesker.

Tagline: Blogging om finansiering
Investeringsemner: privatøkonomi, pension, forsikring
Hjemmeside: theinternationalfinance.com
Forfatter: Jimmy Simond
Twitter: @JimmySimond


# 111: The reformed Broker

Forfatteren af ​​denne blog er også administrerende direktør for konsulenvirksomheden Ritholtz Wealth Management, der rådgiver indenfor økonomi.

Med mere end tusind blogindlæg siden 2008, må det siges, at Joshua har dækket alle økonomiske problemer. I 2015 blev Joshua valgt til “top 40 under 40”-listen med de bedste finansielle rådgivere.

Tagline: Ingen
Investeringsemner: Finansielle markeder, politik og økonomi, investering
Hjemmeside: TheReformedBroker.com
Forfatter: Joshua M. Brown
Twitter: @reformedbroker


# 112: The simple dollar

Denne hjemmeside giver dig en række gode tips til, hvad du bør overveje i forhold til din privatøkonomi. Dette er en rigtig god blog, fordi det får dig til at tænke over, hvor mange penge du spilder på unødvendige ting. Ligeledes, når du stopper med at spilde dine penge bliver det meget lettere at opspare dem – hvilket i sidste ende giver dig flere penge til at købe nye ting.

Redaktionen sender en kraftig anbefaling til alle, der overvejer at begynde at investere. at læse denne blog. Du kan også finde gode bøger om investering, som hører til bloggen.

Tagline: Ingen
Investeringsemner: Sådan styrer du din privatøkonomi
Hjemmeside: TheSimpleDollar.com
Forfatter: Mange forskellige personer
Twitter: Ingen


# 113: The White Coat Investor

Denne blog er faktisk skrevet af en certificeret læge, som ikke arbejder med økonomi til dagligt. Han startede bloggen som en del af sin egen økonomisk rejse, da han gerne selv ville have viden  inden for faget efter at være blevet flået af nogle fagfolk.

Tusindvis af mennesker følger den dag i dag med på bloggen. For at gøre navigationen nemmest for de mange besøge, har han lavet bloggen meget overskuelig med kategorien “Start her”, som er sektionen for nye læsere. Bloggen indeholder indlæg som: “Top 7 Financial Mistakes Doctors Make and How to Avoid Them”, “Financial Tips For Pre-Meds and Med Students” og “Doctors Need To Budget Too”.

Tagline: Ingen
Investeringsemner: Privatøkonomi, finansiel rådgivning, Økonomi relateret til medicinalbranchen
Hjemmeside: WhiteCoatInvestor.com Forfatter: James M. Dahle, MD
T
witter: @WCInvestor


# 114: Value Investing World

Joe Kosters blog “Value investing World” analyserer studier fra forskellige fagfolk med fokus på at forstå aktiemarkedet. Herunder betydningen af rapporteringer og evalueringer af aktier, så man ved hvor og hvornår man bør investere. Derudover vil denne blog holde dig opdateret med det nye investering idéer.

Tagline: at forstå investeringsverdenen
Investeringsemner: Investering, økonomi
Hjemmeside: valueinvestingworld.com
Forfatter: Joe Koster
Twitter:  @jtkoster


# 115: Value Walk

Måske er det forkert for mig at sætte dette websted på en liste over blogs, fordi det er egentlig en  side med investeringsnyheder. Hjemmesiden er dog også en platform, hvor du kan finde inspiration og viden om kendte og store investorer, for eksempel Warren Buffet og Seth Klarman.

Hjemmesiden er velorganiseret

Webstedet har et “breaking news”-område, hvor du kan se, hvad der foregår lige nu på de forskellige markeder. Hvis du mangler at blive opdateret og vil læse nogle ældre artikler end de, de har i den nyhedsbreve, har hjemmesiden et afsnit kaldet ‘business’, hvor alle de ældre artikler er placeret. Desuden har de et afsnit kaldet videoer, hvor de har videoklip fra f.eks. Bloomberg og CNBC, hvor nogle investorer taler om forskellige områder indenfor investering.

Webstedet har også en sektion ved navn værdi investering. I dette afsnit handler det mere om specifikke tips og analysering af aktier, markeder og lignende.

Hjemmesiden er opdelt i disse fire kategorier: Teknologi, Politik, Videnskab og Aktier. Det gør bloggen rigtig overskuelig, og det er nemt at finde de nyheder eller oplysninger, som man leder efter. En ting, jeg virkelig kan lide om denne hjemmeside er deres liste over bøger. Her har de nemlig fået nogle af de kendte investorer og forretningsmænd til at anbefale deres yndlings bøger indenfor investering.

Tagline: Ingen
Investeringsemner: Investeringsnyheder
Hjemmeside: ValueWalk.com
Forfatter: mange forskellige forfattere og gæsteblogger
Twitter: @valuewalk


# 116: Weakonomics

På dennel hjemmeside kan du finde artikler med emner inden for business, aktier, investering og renter. Artiklerne er skrevet på en rigtig gode måde og er faktisk lidt underholdende, trods det “tunge” emne. Forfatteren tilføjer også diverse diagrammer og budgetter, så det kan være lettere at forstå de forskellige problemstillinger.

Weabsite Tagline: Blogging om økonomi
Investeringsemner:  privatøkonomi, investering
Hjemmeside: weakonomics.com
Forfatter: Ikke oplyst
Twitter:  @The_Weakonomist


# 117: Wealthy Turtle

Mike Collins er blevet gældfri, og hans blog viser hvordan han gjorde og al den viden han har opsamlet om økonomi igennem årene.

En ting han liggervægt på, er vigtigheden er at spare op, før du investerer. På denne blog kan du finde forskellige økonomiske problemstillinger, og Mike bruger et almindeligt sprog, så alle kan være med.

Tagline: Blogging om finansiering
Investeringsemner: Investering, gæld, privatøkonomi
Hjemmeside: wealthyturtle.com
Forfatter: Mike Collins
Twitter:  @WealthyTurtle


# 118: Wexboy WordPress

På denne hjemmeside kan du finde analyser af markederne: aktier, udbytte. Desuden forklarer og analyserer forfatteren forskellige aktier, så du hurtigt kan skabe dig et overblik over markedssituationen. At analysere et marked kræver viden, og læsere af denne blog, bør have en generel viden inden for investering, for at få noget ud af artiklerne.

Investeringsemner: Investeringer, aktier
Hjemmeside: wexboy.wordpress.com
Forfatter:  Ikke oplyst
Twitter:  @Wexboy_Value


# 119: Where Does All My Money Go

Preet er medlem af bestyrelsen for FAIR Canada (Foundation for Advancement of Investor Rights) i 2014, og han har faktisk også lavet en Ted Talk. Han lavet ligeledes podcasts om business og tager fat i nyheder om aktier og investering. Han vil gerne hjælpe alle med at få en god økonomi, og det er netop grunden til, at han skriver bøger som ‘Stop over-thinking your money’.

Tagline: Motivation til at investere
Investeringsemner: privatøkonomi, finansiering, investering
Hjemmeside: wheredoesallmymoneygo.com
Forfatter: Preet Banerjee
Twitter:  @preetbanerjee


# 120: Your Finance Formulas

Denne blog hjælper alle med at få en sund privatøkonomi og forøge din rigdom. Kenneth skriver blandt andet om realkreditlån, måder at spare penge i hverdagen og hvordan man starter en pensionsopsparing. Artiklerne er meget let at læse, så du nemt følge med selvom du ikke har den store erfaring indenfor emnet.

Tagline:  Blogging om finansiering
Investeringsemner: Privatøkonomi, budgettering, investering
Hjemmeside: yourfinanceformulas.com
Forfatter: Kenneth
Twitter: @ KennethParker9


# 121: Your Smart Money Moves

Denne blog hjælper den almindelig mand. Ted Jenkin, manden bag denne side, har været økonomisk rådgiver i mange år. Han har tilmed hans eget økonomiske radioprogram og 32.400 følgere på Twitter. Denne blog indeholder en masse gode idéer og tips til, hvordan du kan få styr på styr på din økonomi.

Tagline: Finansiel blogging for alle
Investeringsemner: Blogging, investeringer
Hjemmeside: yoursmartmoneymoves.com
Forfatter: Mange forskellige personer
Twitter:  @oXYGenFinancial


# 122: Zero Hedge

De er måske forkert at sætte dette som en blog på listen, da det er mere et nyhedswebsted. Til gengæld har man faktisk også selv skrive om økonomi inde på siden, og derfor bliver det en slags platform, hvor du selv kan blogge. Så tænker du på at blogge om økonomi og investeringer, er dette en rigtig god platfrom til det. Den giver nemlig øjeblikkelig trafik til din blog. Zero hedge har en global Alexa-rang på ca. 2.100. Det betyder, at webstedsrangeringen “Alexa” kun mener, at der er omkring 2.100 steder i verden, der er bedre end dette.

På den forsiden lægger der en masse indlæg – og alle er udgivet inden for de seneste 24 timer, hvilket tyder på, at siden er velopdateret. Bare de 15 indlæg på forsiden har mere end 500.000 læsninger og 2.000 kommentarer., så du kan godt fornemme, at det er en hjemmeside med megen aktivitet og engagement fra brugerne.

Tagline: On a long enough timeline, the survival rate for anyone drops to zero
Investeringsemner: Investering, økonomi, finansiering
Hjemmeside: ZeroHedge.com
Forfatter: Mange forskellige forfattere
Twitter: Ingen


# 123: Afford Anything

Denne velorganiserede og velskrevne blog, er lavet af en amerikansk journalist, der skriver om hvordan man opnår økonomisk frihed. Bloggen har fokus på ejendomsmarkedet, fordi det er sådan, at forfatteren, Paula Pant, selv får sin indkomst, efter hun besluttede, at hun ikke ville have et almindeligt og demotiverende job (som hun selv beskriver det).

Hun har ligeledes også skrevet nogle artikler, der viser, hvordan du kan leve et produktivt og effektivt liv.

Tagline: Økonomisk frihed
Investeringsemner: Passiv indkomst, investeringer, fast ejendom
Hjemmeside: affordanything.com
Forfatter: Paula Pant
Twitter:  @affordanything