Jakob er iværksætter og klar til at tage det næste skridt

Jakob-ivaerksaetter

Jakob Grumsen fra Esbjerg indløser store drømme og drager ud på app eventyr i Amerika og Storbritannien, med sin nye fitness app ”Fitness Friend, der skal hjælpe dig med træningen”.

I 2017 lanceres 25 årige Jakob Grumsen fra Esbjergs app i Amerika og Storbritannien, hvilket er noget der længe har været en drøm. Appen hedder ”Fitness Friend”

“Målet er at slå igennem i USA og at kunne leve af at lave apps,” udtaler app udvikleren til lokal avisen.

Appen skal hjælpe folk med en mere effektiv træning. Brugeren vil kunne finde forskellige øvelser, samt videoer hertil, og derfra udarbejde en træningsplan. Endvidere er der mulighed får holde styr på antal gentagelser og vægt i appen. Hvilket Jakob Grumsen forventer et behov får.

“Der er mange, som savner et redskab, hvor de kan følge deres udvikling. Især nybegyndere i et fitnesscenter går hurtigt døde, hvis de ikke kan se resultater”.

Appen kan allerede hentes på det danske marked, men han er godt klar over de nye markeder kræver noget ekstra. Derfor har Jakob fået en reklamefilm lavet til det fremstødet i Amerika og Storbritannien.

“Fra januar starter jeg med at markedsføre appen. Danmark har bare været et prøvemarked. Den er slet ikke blevet markedsført herhjemme,”

Det er gennem en kulmination af hobbyer denne app er opstået, og det mener han er en god ting. En passion for udvikling af apps, kombineret med en hang til træning, store drømme og en plan. Til hverdag læser Jakob IT på Erhvervsakademiet Sydvest i Esbjerg.

“Jeg træner nok fem til seks gange om ugen. Jeg har det sådan, at hvis man skal have succes med noget, så skal det være noget man kan lide. Både fitness og det at udvikle apps er mine hobbyer”.

Kilde:http://esbjerg.lokalavisen.dk/ivaerksaetter-jakob-er-klar-til-at-indtage-usa-med-fitness-app-/Lokale-nyheder/20161216/artikler/712159894/2015

Foto