Julegaver til børnene på Regionshospitalet i Viborg

1303
julegaver

Torsdag den 14. December 2017 overrakte Martin Dyrhøj sammen med en række virksomheder julegaver for mere end 20.000 kroner til de børn, som skulle tilbringe julen på Regionshospitalet i Viborg

Tovholderen bag det gode tiltag, Martin Dyrhøj, mente at børnene på Regionshospitalet i Viborg ikke skulle snydes for lidt god stemning over julen. Han besluttede sig derfor for at tage fat i en række virksomheder med salg af børnetøj og legetøj, for at finde nogle gaver til de indlagte børn.

Alt i alt blev der samlet mere end 100 forskellige stykker legetøj og tøj sammen til børnene. Der var smil at spore rundt på Regionshospitalet, som indikerede at tiltaget faldt i god jord hos børnene:

– Tusind tak, det er jeg rigtig glad for, siger hun og smiler, inden hun viser gaven frem til sin mor. Sagde den 14-årige Trine Nielsen.

Det er ikke alle, som har prøvet at skulle overnatte på et hospital eller sygehus, men én ting er sikkert, ikke mange synes at det er nogen særlig god oplevelse. Vi befinder os i julen, og det betyder rigtig meget for både børn og forældre, at når tankerne strejfer tiden på hospitalet, at der også er noget positivt at tænke tilbage på.

Laila Pedersen, der til dagligt arbejder som pædagog, har kun rosende ord om projektet:

– Det betyder ufatteligt meget for de børn, der er her på sygehuset i julen. Juletiden er altid den sværeste, fordi der sker så meget derhjemme og i skolen, som børnene går glip af. Familierne er så taknemmelige over, at nogen har tænkt på de. Martins store arbejde er helt fantastisk, siger Laila Pedersen.

En af sponsorerne er Kids-world.dk, som udover en masse legetøj også spædede til med hummel vinterjakke:

– Vi kunne ikke sige nej til sådan et herligt projekt. Der herskede ingen tvivl om, hvorvidt Kids World skulle støtte op om projektet eller ej, fortæller stifteren af Kids-world.dk, Annette Nielsen.

Kids World er et af Danmarks største webshops for salg af babytøj og børnetøj.