Nu kan du opbevare din bagage alle steder

Luggagehero-bagage-2

Du har enten været for tidligt til et check-in eller havde nogle ekstra timer, før dit fly, så med tid til overs og steder mangler at se, hvad præcist gør du med din bagage?

LuggageHero er svaret på spørgsmålet.

Udnyt en ny smart måde at gemme bagage på, når du besøger London og København. Luggagehero tilbyder en innovative bagage opbevaring i København og London. Brug en lokal butik som bagage opbevaring og slip for betale for meget ved jernbanestation. Dagene med opbevaring af bagage i et skab er over.

Hvem er Luggagehero

LuggageHero blev grundlagt i 2016 og er en ny bagageopbevaring service i København. Tjenesten giver dig mulighed for at opleve byer, som København og London uden besværet med at slæbe din bagage med dig. Bagagen vil i mellemtiden blive opbevaret af en af LuggageHeros mange certificerede butikker eller andre praktiske steder.

Ved at rekruttere butikker, barer og andre detailforretninger med tilgængelige opbevaringsrum, har den danske virksomhed hurtigt opbygget et netværk beliggende i praktiske steder på tværs af både London og København.

Ud over London og København, har de for nyligt udvidet til New York efter de fik et kapitalindskud fra brødrene Anders og Jacob Frederik Christensen.

I et forsøg på at fange turister, har virksomheden indgået et samarbejde med Hostmaker, den største Airbnb administrationsselskab i Europa.

Hvordan virker Luggagehero?

Luggagehero-bagage-wondering

Undre du dig over hvordan Luggagehero virker?

Rejsende kan opbevare enhver form for bagage med LuggageHero og benytte sig af deres netværk med mere end 120 lokale butikker spredt ud i London og København. Lokale caféer, restauranter, cykel butikker, barer, hoteller og vandrerhjem er alle blandt netværket. En lokal LuggageHero medarbejder certificerer, og instruerer alle butikker i håndteringen af ​​alle bagagen, på en sikker og ansvarlig måde.

Du betal kun for den tid du bruger:

Kunder bestiller bagageopbevaring ved hjælp af LuggageHeros hjemmeside eller app. Du skal blot vælge mellem København eller London, som både har en korttjeneste og en søgefunktion. Prisen er kun € 1 / time med et startgebyr på 2 € pr. Taske, og du betaler aldrig mere end € 10 / dag for hver taske.

LuggageHero give dig, de bedste steder at opbevare din bagage, og  til en lav timepris. LuggageHero har stoppet problemet med at spilder mere kostbar tid, når du er på ferie i London eller København, og har brug for et sted til din bagage i et par timer eller dage.

Der findes normale bagage opbevarings rum, der ofte opkræver dig for en hel dag, mens du måske kun har brug for det i et par timer. Derfor betaler kun for de timer, der bruges ved brug af en LuggageHero.

Hvad med sikkerheden?

Luggagehero certificerer og uddanner omhyggeligt alle deres LuggageHeroes til at håndtere dine ejendele sikkert, indtil du beslutter dig for at hente det igen. Alle deres butikker er blevet gennemgået af deres lokale medarbejder fra LuggageHero, og de foretager regelmæssig kvalitetskontrol for at sikre, at dine ejendele opbevares sikkert. Hvert stykke bagage er forsikret af LuggageHero. Udover dette giver de også sikkerheds forseglinger til alt dit  bagage. Dette vil altid blive leveret til dig, når du ankommer til butikken. Dette sikrer, at ingen kan få adgang til dine ejendele.

Du kan book uden risiko

Luggagehero tror på at gøre dit liv lettere når du er på ferie eller forretningsrejse. Derfor giver de dig mulighed for at booke uden risiko. Det betyder, at du kan bestille og få garanteret en plads til din bagage helt gratis.

Du kan vælge det sted, der er mest behageligt for dig, i forhold til din rejseplan ved hjælp af deres online bookingsystem. Du kan enten bestille din bagageopbevaring på forhånd, selvfølgelig risikofri, eller bestille ved ankomsten i butikken. Luggagehero har mere end 100 steder at vælge imellem, i enten London eller København, så hvorfor ikke slippe for at slæbe på din bagage.