Mercedes-Benz viser nyheder frem på Geneva International Motor Show

883

Mercedes-Benz fremviste i deres nyheds-udstilling den helt nye Mercedes AMG GT Coupé. Mercedes-Benz præsenterede også deres C-Klasse, som har fået et facelift, med opdatering på dens design både indeni og udenpå, samt tekniske opdateringer, disse tekniske udviklinger giver mulighed for at alt instrumenteringen bliver digital. Bilen har også fået Multibeam LED-lygter og Intelligent Drive, som man kender fra S-Klassen. I samme omgang blev den nye Mercedes AMG c 43 præsenteret. Modellen er den mindste i AMG 43 serien, og har premiere i Geneve, side om side med den nye Mercedes AMG GT Coupé.

Mercedes-Benz har lavet en helt ny udgave af offroad-legenden og har på det North American International Auto Show i Detroit, fremvist den for første gang – det er den nye G-Klasse. På samme bilmesse er den seks-cylindrede version af X-klassen blevet præsenteret, med permanent firehjulstræk, som har så mange kræfter at den ligger i toppen af X-klasse serien.

Mercedes-Benz nye EQ brand, laver fremtidsagtige biler, det er jo ofte plugin-hybrider, som kombinerer batteriteknologi med de nyeste dieselmotorer.