Er din hjemmeside mobil optimeret

Mobil optimeret shopping hjemmeside

Det er vigtig at mobil optimere, sin hjemmeside til dem der er på farten!

Det er blevet sagt i flere år, men det er stadig ikke alle der er med på trenden, men det er vigtigt at din hjemmeside er mobil optimeret.

Flere og flere bruger, gør brug af deres mobil eller tablet når de skal handle online.

Det er mere behageligt at sidde i sofaen med sin tablet eller mobil og shoppe, end at skulle sidde med sin computer, enten på skødet, ved spisebordet eller skrivebordet.

Det er ikke kun folk med en e-handels butik, men også folk med fysiske butikker der skal med på trenden med mobil optimering. Folk bruger deres mobil mere og mere, er de på farten er det nemt lige at slå op, hvor den nærmeste butik er i nærheden.

Folk bruger deres mobil til at søge informationer, de gør det ikke kun på deres pc længere, alle i dag har næsten data på deres mobil, og der er stadig flere og flere steder der tilbyder gratis wifi.

Hvorfor er det vigtigt at optimere sin hjemmeside?

Hvis din hjemmeside ikke er mobil optimeret fravælger næsten alle den.

Grunden til er blandt andet fordi, de ikke kan se det de ønsker, eller den er forvirrende at kigge på fra en mobil.

Der kan være mange ting der ikke hænger sammen, hvis du ikke får din hjemmeside mobil optimeret.  Det kan være teksten bliver skubbet rundt så det ser rodet ud, eller at man ikke kan læse alt på siden, selvom man zoomer ud. Det er de små ting, der kan irritere en kunde og få dem til at fravælge dig.

Folk bruger også deres mobil til at finde dig, derfor kan er det en fordel, hvis de kan komme ind på din hjemmeside og den er mobil optimeret.

Hvorfor ikke bare en app?

Folk vil ikke havde apps, da dette kræver at de har dem downloadet på forhånd, og dette betyder at de ved de vil shoppe hos dig. Der er mange der bare lave en google søgning, og finder det sted de kan få det billigst.

Hvis de så bliver mødt at en side der siger de skal downloade en app, kan du risikere at de hopper videre.

Det er oftest de ældre generationer, der gør brug af apps, da de er de kunder der er mest loyale. Mange af de unge gør brug af google, derfor er det vigtig at alle optimere deres hjemmeside.

De eneste tidspunkter det kan betale sig at lave en app, er når du har en stor mængde af bruger, du har spil eller konkurrencer hvor kunderne kan vinde noget, så kan en app være løsningen. Men ellers er det i dag blevet så nemt, at optimere en forholdsvis tung hjemmeside, og gøre den mobilvenlig.

Tænk fremadrettet

Det er ikke bare en trend der går over igen, nej mobilen er kommet for at blive, og den bliver mere og mere en del af alles dagligdag, derfor er det vigtig få sin hjemmeside mobil optimeret.
Hvis man ser på udviklingen af trends og apps der kommet igennem de seneste år, er dette tydeligt.

Det er blevet mere populært at betale med sin mobil, folk bruge mobilen som gps og meget mere. Så i stedet for at vente til du måske er den sidste der mangler at få det gjort, så gør hellere på forhånd.

Google lægger mærke til, om din hjemmeside er mobil optimeret

I april 2015 ændre google deres algoritme, til at vægte mobil optimeret sider mere end ikke mobil optimeret sider. Dermed kan få en højere rang, når folk googler noget, der har relevans til det de søger.  

Hvis du har meget tekst på din hjemmeside skal du ikke være bekymret for dette, da ifølge google, at hvis det gjort for brugervenlige hedens skyld vil de vægte det fuldt ud.

Så det er ikke kun for kundernes skyld, det er vigtig at få en hjemmeside mobil optimeret