Robotter holder arbejdspladser i Esbjerg

Nicehair-teknologi
Stor investering i robot og lagerteknologi skal holde arbejdspladser i Esbjerg, og sikre konkurrencedygtigheden hos Nicehair.dkDet går virkeligt godt hos den esbjergensiske virksomhed Nicehair.dk, for mens arbejdspladser i dag bliver flyttet tværs over Atlanten i stor stil, går man hos Nicehair.dk imod strømmen, og investere for at holde arbejdspladserne i Esbjerg.

For da Virksomheden for nyligt skiftede domicil, var det ikke kun adressen der ændrede sig, det var også fremgangsmetoden. Med tidssvarende lagerstyring og robot-teknologi, bliver arbejdsgange effektivisteret og vigtigst af alt konkurrencedygtige.

“Vi er stolte over at være en dansk virksomhed, og vi er glade for vores dygtige danske medarbejdere, så tanken om at outsource ligger os meget fjernt, siger Tonny Bruun til Lokalavisen.”

Med den nye Kardex lagerteknologi, går det bare lidt hurtigere, samtidigt med at man spare medarbejderen. Nu lokalisere og henter robotten de ønskede vare, således lagermedarbejderen med det samme kan plukke den pågældende vare. Det er noget der vækker begejstring hos Nicehair.dk

“Den nye teknologi gør os ikke blot mere effektive. Den forebygger også arbejdsskader og nedslidning af vores medarbejdere, fordi der er taget hensyn til ergonomien samtidig med effektiviteten. Det betragter vi som den kloge måde at forbedre arbejdsgangen på vores lager på, udtaler Tonny Bruun til Lokalavisen.”

Endvidere mener man hos Nicehair.dk ikke at investering vil koste arbejdspladser.

“Tværtimod. Vi sigter fortsat mod vækst i NiceHair.dk, og vi satser på at beholde alle medarbejdere i forbindelse med flytningen. Vi regner i stedet med at vores strategi for virksomhedens udvikling vil skabe flere arbejdspladser, og med investeringen i robotteknologien giver det sig selv, at også vores næste mange arbejdspladser skal ligge her i Esbjerg, udtaler Tonny Bruun.”

Og med allerede etableret salg til Sverige, og en kommende webshop i Finland ved navn ”NiceBeauty”, er de arbejdsplader måske lige om hjørnet.

Kilde:http://esbjerg.lokalavisen.dk/ny-teknologi-sikrer-lokale-arbejdspladser-/Lokale-nyheder/20131205/artikler/712039266/2015

Foto