SE køber Boxer TV af Teracom Group AB

SE-logo

Energi- og telekoncernen SE, der har hjemsted i Esbjerg, har netop købt Boxer TV. SE ejer i forvejen Stofa, som de købte i 2012. Inden SE helt kan kalde sig for ejere af Boxer TV, skal de dog afvente en godkendelsesproces hos myndighederne. Denne proces forventes afsluttet i løbet af 2017.

SE er nået til enighed med Teracom Group AB om et køb af Boxer TV i Danmark. Med dette køb følger Boxer TV’s 280.000 tv-kunder. SE ejer i forvejen kabeltv-selskabet Stofa, som de købte i 2012. Købsaftalen af Boxer TV er betinget af en række godkendelser fra myndighederne, som forventes afsluttet i løbet af 2017.

YouSee sidder på størstedelen af det danske tv-marked. Det anslås, at de sidder på omkring 60 % af det samlede tv-marked. Når alle detaljer om købet af Boxer TV falder på plads, anslås det, at SE kommer til at sidde på 25 % af tv-markedet i Danmark.

SE’s administrerende direktør Niels Duedahl er tilfreds for købet af Boxer TV, som han mener, styrker SE’s konkurrenceevne på TV-markedet:

“TV-markedet i Danmark er under markant forandring, og konkurrencesituationen er intens for alle markedsaktører. Med købet af Boxer TV vil vi stå endnu stærkere i den konkurrence. Selvom streaming af indhold vokser, vil der fortsat være et stort marked for flow-tv, og det vil vi gerne have en større andel af.”

Boxer TV udbyder i dag digitalt tv, som de distribuerer via det landsdækkende, jordbaserede tv-sendenet. Boxer TV tilbyder deres kunder frit valg mellem de mange tv-kanaler, hvilket betyder, at kunderne selv har mulighed for at vælge lige netop de betalingskanaler, som de ønsker. Med andre ord kan Boxers kunder selv sammensætte deres tv-pakker. Boxer TV har siden februar 2009 udbudt betalingskanaler i Danmark.

Kilde: http://www.tvsyd.dk/artikel/se-i-esbjerg-koeber-boxer-tv