Semco trues af ny udbyder fra Frederikshavn

629
Semco - Esbjerg - Frederikshavn

Den ambitiøse nye konkurrent OVS Group A/S, kommer i fremtiden til at byde på de samme olierig vedligeholdelses projekter som Semco Maritime. I en olie branche der ikke ser den store aktivitet, Kan konkurrence blive hård.

Den esbjergensiske virksomhed Semco Maritime, der længe har stået for vedligeholdelsen af Nordsøens olierigge. Forventes at kunne mærke den nyetablerede konkurrent puste dem i nakken fremover.

Konkurrenten er OVS Group A/S, en samling af Orskov Group A/S, VMS Group og Scanel Group, der nu har kapaciteten til at byde med på de største opgaver fra Nordsøen. Claus Søndergaard Poulsen, administrerende direktør for OVS, udtaler sig i en pressemeddelelse forhåbningsfuldt

“Med den kapacitet, vi repræsenterer, og med vore tilsammen 700 medarbejdere, er vi oppe at matche de helt store aktører i Europa”

Med flere udvidelses projekter på Frederikshavn havn, skal kapaciteten øges så de største olierigge får mulighed for at komme til byen. Dog kan konkurrence blive hård, da olie og gas branchen bevæger sig igennem en af sine hårdeste kriser i nyere tid, og der er meget få projekter at byde på.

Men hos Semco er man klar på konkurrencen, da der igennem flere år blevet fortaget investeringer for at fastgøre deres position blandt de største på markedet. Med lokation i Esbjerg, Invergordon og Hanøytangen. Man byder den ny konkurrence velkommen med åbne arme, med et håb om at større tilstedeværelse kan bringe flere projekter til Danmark. Dog anderkender Lars Skov Christensen, Senior Vice President i Rig Projects, at man selvfølgelig stadig er konkurrenter

“Vi forventer helt klart at møde dem nogle steder i kampen om at vinde de få markedsandele, der viser sig på ordrehimlen. Og deres vision om at blive Nordeuropa stærkeste serviceudbydere inden for offshore-, olie- og gasindustrien er da et klart signal om, at ambitionsniveauet er stort selv i markedet, der præget af stilstand,” oplyser Lars Skov til JV.

Kilde: http://www.jv.dk/artikel/2471564:Esbjerg–Semcos-rigforretning-faar-haard-konkurrence

Foto