Esbjergs Statoil skifter navn til Circle K

1054
Circle_K skifter navn til Statoil

Tag til lanceringsfest på den nye Circle K-tank på Stormgade den 13. januar. Tanken hedder ikke længere Statoil, men selvom navnet er ændret, er meget, som det plejer.

Som du måske har bemærket, hedder Statoil-tanken på Stormgade ikke længere Statoil. Tanken har for nyligt skiftet navn til Circle K, og på fredag, den 13. januar, fejres dette navneskifte med en stor åbningsfest. Til denne åbningsfest vil der blandt andet blive klippet et rødt bånd samt være en række ekstraordinære tilbud i butikken.

Tina Ølgaard, der er butikschef på tanken, fortæller, at hende og resten af teamet har været rigtig stolte over at have været en del af Statoil-kæden, men at de nu starter på et nyt kapitel med underholdning og skarpe tilbud hele dagen.

Circle K er stort, globalt varemærke, og den forhenværende Statoil-tank på Stormgade er langt fra den eneste tank i Danmark, der er blevet en del af Circle K-kæden i løbet af de seneste par måneder.

Beliggenheden og personalet ændres ikke. Faktisk er der mange ting, der fortsat er, som de altid har været. Eksisterende Statoil-kunder vil automatisk modtage nye Circle K-kort, og alle rabatter samt aftaler på gamle Statoil-kort vil automatisk overføres til det nye kort. Hvis man har haft en aftale med Statoil om automatisk levering af fyringsolie eller diesel, skal man ikke bekymre sig om denne, da Circle K vil overtage denne aftale under samme betingelser, som denne blev indgået under.

I alt skifter cirka 1.500 tankstationer i Skandinavien, Irland, Polen og Rusland navn til Circle K. Årsagen til navneændringen er, at Statoil ASA for nylig solgte en stor del af sin forretning, og i den forbindelse blev det aftalt, at Statoil-navnet maksimalt må bruges frem til 2021.

Circle K blev stiftet 1951 i Texas, og kæden har i dag hovedkontor i Tokyo.

Kilde: http://www.jv.dk/artikel/2461025:Esbjerg–Statoil-bliver-til-Circle-K