Tre milliongevinster over weekenden

1029
Lotto gevinst

Jokeren vinder

Over weekenden kom der tre nye lotto millionærer til. De nye lotto millionærer kom fra Amager, Valby og Højby på Sjælland.

En heldig person lykkedes med at vinde på jokeren lørdag aften. Gevinsten var på hele 4.496.017 kr., som han vandt ved at have de korrekte 7 jokertal.

Kuponen med den gode gevinst købte sin kupon i Bilka One Stop i Fields på Amager, og kan nu tiltale sig selv som millionær.

Selvom jokeren gav pote over weekenden, så der desværre ingen millioner at hente på Lottoen. Men det gør det kun endnu mere spændende til næste uge, hvor der er hele 15 mio. kr. i puljen, som kan vindes lørdag af en heldig spiller.

Million garanti

Grunden til at det rystede tre millionærer af sig over weekenden, var pågrund af Lottos millionær garanti. Garantien går ud på, at der hver uge trækkes to spillede rækker. Man har derfor mulighed for at vinde en million uden at have andre gevinster på kuponen.

I denne uge kastede det to Lotto millionærer fra sig, begge gevinster blev vundet på Sjælland – og kuponer var købt i Meny i Valby, Centerparken 34 og Højby Stationsvej 8, 4573 Højby Sj.

Derfor bør du lige tjekke din kupon, da Danske Spil endnu ikke har hørt fra weekendens vindere.