Undgå faldulykker med Real Safety

Skridsikre-trapper

Realsap.dk leverer et bredt udvalg af skridsikre produkter, som mindsker faldulykker på arbejdspladsen og privat.

Realsap.dk er til for din sikkerhed og derfor levere de et bredt udvalg af antiskrid produkter, som kan skridsikre ethvert underlag. De har stor fokus på at mindske faldulykker både på arbejdspladsen og privat. Det er vigtigt for Real Safety, at man kan færdes trygt og sikkert, uanset hvor man er i arbejdstiden eller fritiden.

Forskellige underlag kan skridsikres, herunder f.eks. beton, træ, rister, stiger og trapper. Der kan fås antiskrid produkter, til lige det du ønsker. Desuden sælger Real Safety skridsikker tape, skridsikker måtter og markeringstape. Det kan være en god idé, at skridsikre ethvert underlag på arbejdet, så man undgår faldulykker. Det er især vigtigt, på glatte underlag som på et skibsdæk.

Både private og virksomheder kan benytte sig af disse produkter. Det kan være en fordel med antiskrid produkter på den glatte træ trappe ved sommerhuset, eller i SFO’en hvor alle børnene går.

På deres hjemmesiden kan man desuden læse guides, til hvordan man bedst skridsikre ethvert underlag. Desuden har deres kunder videregivet informationer om, hvad de synes er godt ved Real Safetys produkter og hvor de har brugt dem.