Uno-X bliver til YX

Fyringsolie-online

Det er med stor glæde, vi ­vil fortælle dig, at vi 14. november 2016 har skiftet navn fra Uno-X Fyringsolie til YX Fyringsolie. Vi vil være kendt for den bedste kundeoplevelse.

Du har måske allerede lagt mærke til de nye farver og logo på vores hjemmeside. Anledningen til ændringerne skyldes, at vi den 14. november, skiftede navn fra Uno-X Fyringsolie til Fyringsolie.

Vi tror på, at fremtidens olieselskab er drevet af lyst og energi til at skabe den bedste kundeoplevelse. Årsagen er såre simpel, det handler om mennesker, og vi vil gøre alt hvad vi kan for, at give dig den kundeoplevelse du fortjener.

Navneskiftet og de nye ambitioner kommer hverken til at have en effekt på prisen eller fyringsolien. Det samme kan siges om de medarbejdere du hidtil har været i kontakt med – de vil fortsat være de samme.

YX Fyringsolie er en del af YX Danmark A/S, som også består af YX Landbrug og YX Erhverv.

Vidste du, at vejret er en afgørende faktor?

De vejrmæssige forhold har indflydelse på prisen på fyringsolie, og dette skyldes, at markedet for fyringsolie opfører sig som markedet for alt muligt andet. Markedet for fyringsolie styres nemlig også af udbud og efterspørgsel. Når vejret er godt og varmt, falder efterspørgslen, da der ikke er det samme behov for at opvarme hytten, som der er i vintermånederne.

Ovenstående kunne godt antyde, at fyringsolie altid er billigst i sommermånederne, og det havde da også været dejligt, hvis det bare var så enkelt. Så kunne man købe stort ind i sommermånederne, men så enkelt er det desværre ikke. Der er nemlig mange andre faktorer, der også har betydning for prisudviklingen.