De vildeste konspirationteorier

vilde-konspirationsteorier

Alle kender til forskellige konspirationteorier, om det er en om JFK’s mord, eller det er om Illuminati, så kender de fleste en eller anden konspirationteori.

Vi har kigget lidt nærmer på nogle af dem og lave en liste, over dem vi mener er, de vildeste konspirationsteorier.

5 af de vildeste konspirationsteorier

Roswell

Begivenheden, der startede mere end et halvt århundrede af konspirationteorier omkring uidentificerede flyvende objekter (UFO’er). Noget styrtet ned, ved Roswell, New Mexico, engang inden juli 7, 1947 og – i første omgang – sagde de amerikanske myndigheder udtrykkeligt, at dette var en flyvende tallerken. Talrige vidner rapporterede at havde set metalliske affald spredt over et bredt område, og mindst en rapporterede at se et flammende fartøj krydser himlen kort tid før det styrtede. I de senere år har vidner tilføjet betydelige nye detaljer, herunder påstande om en stor militær operation, der var dedikeret til at finde det ned styrtede rumskib og rumvæsnerene. I 1989 hævdede den tidligere bedemand Glenn Dennis, at han var involveret i rumvæsnerens obduktioner, der blev udført på Roswell Air Force Base.

Konspirationteorien blev gjort større, af det amerikanske militær selv. Da de gentagende gange ændre på deres historie, om hvad der var sket.

Få timer efter at hæren fortalte reportere, at de havde fundet den nedstyrte tallerken, hævdede en seniorofficerer, at det eneste, der var faldet ned fra himlen, var en vejrballon.

En rapport fra flyvevåbnets sekretariat, der blev offentliggjort i 1995, siger at det rapporterede materiale i 1947 sandsynligvis var affald fra et hemmeligt stats program kaldet Project Mogul, der involverede højtliggende balloner, hvis formål var at opdage lydbølger dannet af sovjetiske atombombe forsøg og ballistiske missiler.

September 11, 2001

Takket være internettets kraft  og live-udsendelser på tv, de konspirationteorier omkring begivenhederne i 9/11. Da terrorister angreb World Trade Center i New York og Pentagon i Washington, har overgået teorierne omkring Roswell og JFK i trækkraft. På trods af gentagne påstande fra al-Qaida, at de planlagde, organiserede og orkesteret angrebene. Har flere officielle og uofficielle undersøgelser af Twin Towers sammenbrud, påpeger at det var en strukturfejl der var årsagen. Men dette stopper ikke teorierne med at gro.

En gruppe af mennesker, som kalder sig “9/11 Truth movement”citere bevis for, at et fly ikke ramte pentagon, og at World Trade Center ikke kunne styrte sammen, ved at et fly kollideret med det, og det brændende flybrandstof.

Mange vidner – inklusiv brandmænd, politimænd og andre mennesker der var inde i bygningen da det skete, påstår at de har hørt eksplosioner, under flyets kollisionpunkt(herunder i kælder niveauet), og dette skulle være foregået før, både selve sammenbruddet og angrebet.

Som ved mordet på JFK, er den officielle undersøgelse af begivenhederne – 9/11 Kommissionens rapport – er bredt afværget af konspirations samfundet og holdt op som yderligere bevis for, at 9/11 var et “insider job”. Videnskabelige tidsskrifter har konsekvent afvist disse hypoteser.

Mordet på John F Kennedy

JFK blev skudt, fredag den 22.november 1963, i Dallas kl. 12:30. Han blev dødeligt såret af skud, mens han kørte med sin kone – Jacqueline Kennedy – i en kortege. Efter Ti måneders undersøgelser af  både Warren-Kommissionen fra 1963 til 1964,the United States House Select Committee on Assassinations (HSCA)  (1976-1979) og andre regerings undersøgelser konkluderede, at præsidenten var blevet myrdet af Lee Harvey Oswald – som selv var blevet skudt døde af Jack Ruby i politiets forvaring.

Men der er tvivl om den officielle forklaring og konklusionen om at Oswald var den en ensomme skytte, der skød fra Texas book depository, med udsigt over Dealt Plaza, hvor Kennedy blev skudt. Tvivlen kom straks efter at kommissionsrapporten blev offentliggjort.

Optagelsen af kortege, taget af Abraham Zapruder på 8mm film understøttede den voksende tro på, at mindst fire skud blev affyret – ikke kun de tre, som Warren-Kommissionen hævdede.

Momentet Kennedy blev ramt, som er optaget på film, hentyder til at mindst et af skuddene kom fra en helt anden retning, end de skud Oswald affyrede.

Dette bliver understøtte af flere vidnesbyrd fra flere øjnvidner.

Der er mange som mener at flere skud blev affyret af bevæbnede mænd, der gemte sig bag et stakit på en græsklædt bakketop med udsigt over plaza.

1979 fandt House Select Committee on Assassinations (HSCA) alvorlige fejl i både den oprindelige FBI-undersøgelse og Warren-Kommissionens rapport. HSCA konkluderede også, at der var mindst fire skud affyret, og at det var sandsynligt, at der var en sammensværgelse. Senere studier, herunder en fra National Academy of Sciences, har imidlertid stillet spørgsmålstegn ved nøjagtigheden af de beviser, som HSCA bruger til støtte deres konstatering af fire skud.

NASA falske måne landing

Der er mange teorier omkring dette emne, nogle af disse teorier er:

  • At Apollo-astronauterne ikke landede på månen.
  • At Nasa og muligvis andre forsætligt bedragede offentligheden til at tro, at landingen fandt sted ved fremstilling, ødelæggelse eller manipulation af beviser, herunder fotografier, telemetri bånd, transmissioner og sten prøver.
  • Nasa og muligvis andre fortsat aktivt deltage i  konspirationen til denne dag.

Dem som mener at Nase delvis eller helt faked månelandingen, basere deres teorier på blandt andet:

  • At flaget som Buzz Aldrin planter, bevæger sig på en underlig måde.
  • Manglende stjerner over månelandskabet.
  • Skygger der falder i en anden retning end de burde.

Mange kommentatorer har offentliggjort detaljerede modargumenter til disse påstande og disse teorier er generelt blevet stoppet.

Illuminati og den Nye Verdensorden

En sammensværgelse, hvor kraftige og hemmelige grupper (Illuminati, Bilderberg-gruppen og andre skyggefulde selskaber/karteller) planlægger at styre menneskeheden med en enkelt verdensregering. Mange historiske begivenheder siges at være blevet konstrueret af disse grupper med ét mål – New World Order (NWO). Grupperne anvender politisk finansiering, social teknik, tankekontrol og frygt baseret propaganda for at nå deres mål. Tegn på NWO siges at være pyramiden på bagsiden af USAs segl, mærkelige og forstyrrende vægmalerier i Denver International Airport og pentagrammer i byplaner. Internationale organisationer som Verdensbanken, IMF, EU, FN og NATO er opført som stiftende organisationer i den Nye Verdensorden.

Danske konspirationsteorier

Her kommer lige 2 danske konspirationsteorier. Grunden til vi vælger at inkludere disse 2, er til dels sværhedsgraden i af finde konspirationsteorier fra Danmark, eller omkring Danmark.

Rostock myten

Konspirationteorien lyder således, at Danmarks besættelse i 1940 muligvis var aftalt. De 2 hovedpersoner i denne teori er danmarks tidligere udenrigsminister Peter Munch (1870-1948) og Reichesführer Heinrich Himmler.

Var Munch for at hjælpe sin søn, eller mødtes han med Himmler, der er meget der stadig står uklart, da der mangler noget fra hans dagbøger. Præcist mangler der fra 2/1-1935 til 8/4-1940, og i en note kan man se at, Munchs søn Ebbe Munch lånte flere forseglede pakker, som han ville kigge igennem hjemme.

Så der er ingen der kan sige, hvad der blev talt om til mødet i 1940.

Snu Seidenfaden

Født Ebba Merethe Seidenfaden, hvis kaldenavn fra barnsben var Snu Seidenfaden.

Er datter af Jytte Bonnier (journalist) og Erik Seidenfaden (medgrundlægger af dagbladet, Informations).

Hele Snu Seidenfadens historie starter i London, hvor hun startet hende forlægger karriere. Hun blev gift med den portugisiske mand, Vasco Abercassis. Det var på denne måde, hun kom til Lissabon. Hvor hun i midten af 1960’erne startede forlaget Dom Quixote.

Selvom Portugal på daværrende tidspunkt var under diktatur styre fra Salazar og Caetano, valgte hun at udgive bøger som; Pippi Langstrømpe og forskellige værker,  fra russiske systemkritiker Aleksandr Solsjenitsyn.

Men Hendes første ægteskab holdte ikke, og fra ca. 1970 var hun sammen med Francisco de Sá Carneiro, da var Portugals daværende premierminister, godt nok var deres forhold papirløst, da Francisco på daværende tidspunkt ikke kunne få en skilsmisse, i det katolske land. Men dette forhindre ikke Snu i at ledsage ham til flere officielle begivenheder, og hun blev også anerkendt som landets “førstedame”.

Begge døde i et flystyrt den 4.12-1980. Det er stadig uvist, trods flere undersøgelser, om der var tale om en ulykke eller et mord.


Udover de mange konspirationteorier vi har nævnt, findes der mange andre, der er blandt andet konspirationteorier omkring:

Prinsesse Diana’s død.

At blandt andet George W. Bush, Hillary og Bill Clinton, og selveste Dronning Elizabeth af England skulle være en del af racen  Babylonian Brotherhood -rum-reptiler, som er formskifter og som vil overtage verden.

Der findes mange flere teorier, og vi har kun nævnt nogle af de mest kendt, for ellers kunne blive ved.